Wednesday, December 26, 2007

After ChristmasWij hebben een erg leuke kerst gehad bij onze vrienden Wes en Joanie op kerstavond en op kerstdag bij de schoonzus van Joanie waar we een traditioneel kerstdiner voorgeschoteld hebben gekregen, erg lekker en VEEL (sweet potatoes, casseroles, uiteraard kalkoen enz enz )! En nog lekkerder: we hebben een zak door haar zelf gemaakte fudge meegekregen, de lekkerste fudge die ik ooit gegeten heb ! Hoop maar dat het recept niet geheim is ;-)
Voor Wes hadden we een veulendeken gekocht want zijn lievelingspaard staat op het punt van bevallen en dat cadeau werd met tranen in de ogen ontvangen, heerlijk als mensen zo blij worden met een cadeau wat je geeft. Het was al met al een erg drukke maar heel gezellige kerst, we hebben nl in die korte tijd ook de Dutchman trailer helemaal afgeverfd, wat reparaties gedaan, nieuwe vinyl vloer in keuken en toilet/douche, gedecoreerd, nog een keer schoongemaakt (van binnen en buiten), en koelkast, TV en koffiezetapparaat enz enz erin gezet. Vooral het stofzuigen en schoonmaken van het tapijt was een afgrijselijke klus......TEENNAGELS IN HET TAPIJT !! en als je weet dat onze stofzuiger alleen zuigkracht heeft als je de voet direct op de slang zet(dus zonder "tussenstuk")en dus op je knietjes stofzuigt dan zie je ze dus van HEEL DICHTBIJ brrrrr Maar voordeel daarvan is wel dat ze echt allemaal weg zijn nu !
Het is nog niet allemaal helemaal zoals we het hebben willen maar daar hadden we geen tijd meer voor.

Neil ("de Mohawk") had ons verteld voordat hij wegging dat hij graag in de Dutchman trailer wilde, desnoods als de trailer niet af was maar dan zou hij zijn eigen toilet hebben ipv naar het douchegebouw te moeten (door een operatie voor hem best van aanzienlijk belang).
Gisterenavond laat kwam Neil terug van zijn paar dagen vrij met kerst.
Toen hij vanmiddag uit zijn werk kwam hoorden we van hem dat hij niet echt een leuke kerst had gehad en dus best een beetje "sad" was. Gelukkig konden wij hem als verrassing meenemen naar zijn "nieuwe tijdelijke huis" wat er dus totaal anders uitzag dan 1 week geleden ! Geweldig om dat gezicht zo te zien opklaren dat wij dat voor hem hadden gedaan, hij heeft ons wel tig keer bedankt en hij vond het resultaat helemaal super ! Hij heeft ook geen minuut meer gewacht om zijn spullen te verhuizen van Granny's naar de "Flying Dutchman". Dat zijn nou de echt de leuke dingen van het hebben van een camping !

8 comments:

Annemiek said...

Wat fijn dat jullie zo een paar mensen blij hebben kunnen maken. Dan is zo'n gezicht het wel waard denk ik.

Anonymous said...

Ziet er goed uit die trailer Hoor. Eer van je werk.

Fudge... je hebt mijn mail adres he...

Gr petra

Petra said...

Er is geen beter gevoel, dan anderen blij maken! Die trailer ziet er zo goed uit!

MissFluffy said...

Ziet er echt gezellig uit !Je hebt er mooi werk van gemaakt en in passant iemand heel blij gemaakt .
En fudge ,nog nooit geproefd .Heb je het receptje kunnen bemachtigen ?

Groetjes Nancy

Anonymous said...

helden gewoon helden;-)xt

Anonymous said...

Een geschenk uit de hemel,dat even daadwerkelijk uit gekomen is ergens op de Wereld. Voor iemand,ziet er mooi uit.

Anonymous said...

Zo te horen hebben jullie aardig wat mensen blij gemaakt met de kerst. Maar volgens mij heeft dat niks met kerst te maken, zo zijn jullie gewoon hahahaha.
En jeetje wat hebben jullie hard gewerkt aan die trailer, van binnen en van buiten weer toppie en fris aan het blinken. Petje af!!!

Anonymous said...

Gezellige kerst zo in Texas;-)

Toch vraag ik me wat af: een deken voor een veulen in jullie klimaat? Zelfs hier zie je eigenlijk nooit veulens met dekens .... die hebben gewoon hun eigen wintervacht.

Zie je dat bij jullie vaker?

Groetjes,
Monique