Tuesday, July 17, 2007

Wasbeer



Vanochtend naar de plaats Franklin geweest om wat reclame te maken voor ons bedrijf. In Franklin wordt een nieuwe kolenfabriek gebouwd en hebben in de komende tijd 1000 man personeel nodig. Blijkbaar ruiken meer mensen geld want campings schijnen uit de grond gestampt te worden. De plaats is een uur rijden wat gezien de fabriek niet zo erg is, heb stukken gelezen dat de uitstoot gelijk aan 250.000 auto's is!!! en de omgeving v an dit soort fabrieken veranderd snel in maanlandschappen. Thuisgekomen waren nieuwe gasten gearriveerd met hun trailer en diverse huisdieren waaronder een "tamme" wasbeer, leuk beest, heeft nog even gezwommen in ons zwembad, de honden vonden het weer een raar nieuw beest. Deze gasten blijven ongeveer een maand en werken aan een nieuwe oliepijpleiding die door het gebied wordt getrokken, naar verwachting komen hier ook een paar honderd man op af. Deze werklui worden trouwens per uur betaald en bij slecht weer, pech, je moet wel op komen dagen en je krijgt hoogstens 2 uur betaald als het weer te slecht is. Zij is volbloed Indiaan, toevallig onze nieuwe gast in een Airstream half, dus we kunnen cowboy en indianen gaan spelen. Vanmiddag nog 5 zakken voer gehaald voor de paarden en na een stortbui te laat aan gedacht dat ze nog in de truck lagen. Amerikanen zijn gek op plastic verpakkingen maar voer wat opgeslagen wordt in vochtige ruimtes verpakken ze in papier? Snel al het voer overgooien in dozen om de schade zo beperkt mogelijk te houden. De truck ziet er nu echt uit als een farmtruck, overal voer.

4 comments:

Petra said...

Jeetje, een tamme wasbeer! Hier zie je ze alleen dood langs de weg, soms bij avond en ongezien je vuilnis leegeten. Ook wordt er erg tegen hondsdolheid gewaarschuwd. Een tamme lijkt mij erg leuk!
Hoop, dat het voer droog is gebleven!

blips said...

Wat grappig een tamme wasbeer, nog nooit gezien hier, wel scherpe nagels zo te zien.

Anonymous said...

Nooit geweten dat je die beesjes ook tam kan krijgen. Ook hier liggen er meer dood langs de weg dan dat je er ziet lopen.

Slimme actie met dat voer hoor..Dat wordt dus truck poetsen.

gr petra

Annemiek said...

Leuk die tamme wasbeer. Hm, misschien een idee voor onze Rocky die onze kippen terroriseert.