Monday, July 16, 2007

Summer time



De naam voor ons nieuwe paard is Summer geworden, iedereen bedankt voor de tips, zaten een paar goede tussen, misschien het volgende paard of ezel. Summer heeft gisteren Princess al laten weten dat ze geen watje is en Princess lijkt zich nu al gewonnen te geven. Vanavond stonden ze mooi bij elkaar en lachter hen langs de bosrand stond een hert met jongen, helaas geen camera bij de hand, maar wat een mooi plaatje. Summer is nog wat aan de dunne kant en krijgt nu flink wat krachtvoer bijgevoerd, dus ze zal wel snel bijkomen. Onze zogenaamde langdurige gasten die 2 jaar zouden blijven zijn gisteren zonder tot ziens te zeggen vertrokken, dus was opeens een stuk kaler op de camping. Vandaag hebben we iemand gekregen in de Grannies Airstream die een paar maanden (waarschijnlijk) blijft en we morgen komt er een hook-up bij voor ook een paar maanden, dus wordt weer wat voller, het veranderd met de week.

3 comments:

Anonymous said...

Dat is wel de charme hoor. Je weet nooit wat er morgen weer op je pad komt. Maar ja we wilde toch avontuur... geen voorspelbaar plaatje.

gr petra

blips said...

Inderdaad een water mager paardje, gefeliciteerd met de uitbreiding trouwens, het begint een echte ranch te worden bij jullie.

Petra said...

Vind het maar vreemd, dat iemand zegt voor langere tijd te blijven en dan gewoon vertrekt! Mooi paardje, hoor, Summer, en een leuke naam ook.