Saturday, July 28, 2007

Nieuw record





Vandaag kregen we de grootste camper/RV tot nu toe binnen en het paste maar net. Deze jongen is 42 foot, kost ruim 250.000 Dollar en had ook nog een aanhanger met daarop een Cadillac Escalade, dus zo'n auto die men in Nederland eigenlijk wil verbieden om de stad in te rijden. De familie is op bezoek bij hun broer die bij ons in de straat woont maar niet de ruimte heeft om zijn campertje in de tuin te zetten. Het is een leuk gezin en blijven 2 nachten. Vanmiddag kwam een van de herten tot bijna de achtertuin, sommige worden steeds tammer en worden er ook steeds meer, blijft een mooi gezicht en een luxe om zo'n beest in je tuin te hebben.

5 comments:

Anonymous said...

Zo dat is een grote jonge zeg. Hier lopen de herten ook bijna in de tuin. Mooi gezicht he.

gr petra

Petra said...

Zo, zeg, die mensen hebben serieus geld! Mooie camper, lijkt me fantastisch om mee rond te rijden. Ben je binnen gaan kijken? Het is vast gewoon een klein huis!
Ik ben ook dol op de herten hier, na al die jaren is het nog steeds speciaal om ze opeens weer te zien. Ook hier zijn er heel veel.

Annemiek said...

Wat een joekel van een camper. We zijn een keer naar een campershow geweest waar ook een paar van zo'n extreem grote/dure stonden, wat een luxe!

Anonymous said...

das toch geen camper! das een touringcar :P

We zien ze dagelijks raden, vaak wat kleiner. Wat ik heel grappig vind is dat ze vaak een auto gewoon op sleeptouw achter de rv hebben hangen! dus zonder aanhanger :)

blips said...

Mooi he zo'n RV, is een wens van me, huis verkopen en toeren. Maar ja als je dan daarbij ook getrouwd wilt blijven en zij er geen oren naar heeft, zal het wel een kleine RV worden en af en toe een toer maken.