Tuesday, July 03, 2007

Riding mower




Wie had ooit gedacht dat ik de trotse bezitter zou worden van een riding mower, dus een grasmaaier waar je op zit. In Nederland heb ik maar één tuin gehad met gras, ongeveer 4 x 5 meter, dus zo'n grasmaaier zonder motor voldeed ruim. We hadden hier al snel een gemotoriseerde duwmaaier gekocht maar we maaiden ons suf. De vele regen in combinatie met de zon doet het gras enorm snel groeien, je ziet het bijna groeien. De camping bestaat volledig uit gras, een goedkope oplossing den een stuk mooier dan overal beton of grint. Grintwegen is al een probleem vanwege de zandbodem, dat rij je vrij snel weg. We zullen dus vaak moeten maaien zolang het gras groeit maar wordt nu een stuk makkelijker met onze 17.5 HP sterke riding mower, automatische versnellingsbak, voor en achteruit en flinke koplampen, dus ook 's nachts kunnen we maaien alleen zullen de gasten het wat minder vinden ;-)

4 comments:

blips said...

Krijg je er geen helm bij? Lijkt me wel een scheurijzer. :)

Anonymous said...

Aldoende leert men he...
Wij hadden vroeger ook zo'n duwertje en pufte ons tegen de sterren omhoog om ons 2225m2 grond kort te zetten ,na een jaar ook zo'n zitmaaier maar gekocht .Nu zal je aardig wat tijd besparen om jullie gras bij te houden en stukken handiger dan te duwen.
Groetjes MissFluffy

Anonymous said...

Nu is het zeker ruziemaken over wie het gras mag maaien ;)

Petra said...

Grappig, net als ik dit lees, heeft Rick problemen met onze riding mower. Hopelijk is hij niet echt kapot, want laten maken kan best een duit kosten. Veel plezier met het nieuwe "speeltje"!