Monday, July 09, 2007

ijzeren paard


Gelukkig kon vandaag mijn ijzeren paard, de Harley dus, weer uit zijn stal. De afgelopen weken teveel regen en als het even droog was dan is het risico te groot want de wegen zijn niet altijd even goed hier. Flink wat gaten en vaak grint op de weg, elke bocht is uitkijken. Heb al heel wat verhalen gelezen van ervaren Harley rijders die juist op een erf of een flauwe bocht onderuit gaan. Maar was een heerlijk weertje om even langs wat zakelijke relaties te gaan, is goed soms je neus te laten zien anders vergeten ze je en dat willen we niet. Vandaag gelijk weer een boeking voor 2 Airstreams en we verwachten nu het weer wat mooier wordt er weer boekingen aankomen, ook heb ik vandaag begrepen dat er weer flink wat bedrijvigheid in de omgeving aankomt, dus wie weet, zitten we zo vol ;-)

2 comments:

Anonymous said...

Blij dat die regen bij jullie voorbij is. Hier vandaag en gisteren flink wat verfrissing gehad. was ook erg nodig. Maar toch nog 38 gr vandaag. Heet zat.

gr Petra

Petra said...

Toch vreemd eigenlijk, al die regen, die zou je in een warme plek als Texas niet verwachten. Hier zou je eindeloos je Harley hebben kunnen rijden, er valt zo af en toe een onweersbui, maar veel regen hebben we de afgelopen maanden niet gehad.