Sunday, July 22, 2007

Gezellig weekendje




Was lekker vol dit weekend, zelfs de schoolbus hebben we apart verhuurd omdat alles bezet was. Zaterdagavond werd er op diverse plekken gebarbeknoeid, een gast hing in de hangmat, anderen zaten lekker buiten te kaarten, echt een camping. Het is wel leuk om te horen dat onze gasten het ze leuk vinden, we hadden mensen uit San Antonio (bergen) en uit Galveston (kust) en allemaal waren ze onder de indruk wat we aan het doen zijn en de omgeving vonden ze ook te gek, dus goed gevoel overgehouden van dit weekend. Met ons nieuwe paard Summer gaat het heel goed, ze komt lekker aan, mag ook wel ze eet de hele dag. Thelma onze gevlekte ezel lijkt nu echt op springen te staan, de buik is enorm dik, uiers worden steeds groter, met een beetje mazzel hebben we binnen een paar dagen gezinsuitbreiding.

4 comments:

Anonymous said...

Die buik lijkt wel te ontploffen zeg! Geen
l;ast bij jullie van overstomingen? Ik hoor hier op tv namelijk niet anders dan Texas en overstromingen.

gr petra

blips said...

Inderdaad een hele dikke buik, ze kijkt nog achterom "kun je het zien??"

Hans Hendriks said...

Hoi Petra, hier geen grote problemen met overstromingen, meer de kust en Hill County, zoals San Antonio, beiden uren hier vandaan. Maar het is wel onvoorstelbaar hoeveel regen er valt, maar hier op de zandgrond zie je er 10 minuten later niets van.

Petra said...

Zo, dat is echt een zwanger dier! Ben benieuwd naar de geboorte aankondiging. Die foto met de blauwe truck vind ik mooi!