Friday, March 26, 2010

more horsepower






Om te voorkomen dat we teveel over beesten gaan praten even wat lente achtige pics van onze tuindecoraties.

En over horsepower gesproken: vandaag spraken we Don zijn vriend die hem naar het ziekenhuis heeft gebracht, ongelooflijk maar waar: daar aangekomen ademde hij niet meer en had ook geen hartslag maar het ziekenhuisteam heeft zowel hart als adem weer op gang gekregen, hij heeft inmiddels een paar "stants" gekregen (geen idee waar en wat ze daar precies mee bedoelen) en krijgt er nog meer. Praten kan hij nog niet want hij heeft een tube in zijn keel, maar zijn huidskleur schijnt weer normaal te zijn dus er is wat hoop dat hij het wel gaat redden al zal het zeker nog een tijd duren.

6 comments:

Annemiek said...

Mooie plaatjes! Nou, Micky had het erover om deze zomer zijn broer te bezoeken, die woont vlakbij Tyler, volgens mij in de buurt bij jullie? Dus wie weet...
Gelukkig dat Don er nog is... hopelijk komt hij er goed uit. Stents zijn een soort buisjes van draad die in de arterien om het hart worden gezet waar de vernauwingen zijn. http://www.americanheart.org/presenter.jhtml?identifier=4721

Sisely said...

Prachtige foto's zeg,fijn om te lezen dat het met Don de goede kant op gaat(is niet niks).

Bibi said...

Wat een leuke tuin decoraties bij jullie en wat is het daar al lekker groen! Ik zie er groen van hahaha.
Gelukkig dat het nog goed is gekomen met Don.

Petra said...

Leuke foto's! Gelukkig, dat ze Don hebben kunnen reanimeren, hopelijk kom hij er bovenop.

Martin said...

Ik heb geen idee wie Don is, maar het is wel goed om te lezen dat hij weer onder de levenden is. Zulke dingen zijn nooit leuk natuurlijk.

O, wat zou ik graag jullie tuin met alle dekoraties willen hebben! LOL! Krijgen jullie nooit mensen aan de deur die vragen of de auto's te koop zijn? :-)

MissFluffy said...

De winter heeft precies toch goed gedaan aan het gras te zien .
Ik zou ook wel zo mooie auto's voor mijn deur willen 'lol' .Ze hebben toch heel wat uitstraling .

Groetjes,