Sunday, November 23, 2008

Zondag, schoonmaakdag




We zitten sinds een paar weken op water rationing, wat o.a. inhoud dat we de auto niet meer mogen wassen. Men schijnt wat aanpassingen aan het doen zijn met de waterbronnen die ons dit kostbare goedje levert. Onze PT Citycar was van erg blauw veranderd in mosterdgeel, dus stiekem achter het huis een paar emmers gevuld en we kunnen weer blinkend de stad in. Onze zwarte Bubba truck op de achtergrond heeft zijn glans al verloren van 10 jaar Texaanse zon, dus daar doen we geen moeite meer voor. Bianca heeft vanochtend nog wat stokjes en andere felexibele attributen in de septic gestoken omdat het water nog niet goed wegliep. De verstopping zat tot in de buizen, maar schijnt nu weg te zijn. Omdat Bianca de smaak van schoonmaken te pakken had heeft ze met onze industriele alles zuiger even het huis onderhanden genomen, zoals je ziet trekt deze jongen de complete koeienhuiden van de vloer. Ondertussen heb ik water aangesloten in onze schoolbus kantine, dus die is ook klaar. Morgen gaan we een container laden en misschien komt er een Mule, maar wat dit is volgt morgen (of niet).

6 comments:

Anonymous said...

Hier kun je water zo uit de creek halen. nu het sneeuwt en weer smelt komt het met een rot vaart naar beneden. (richting ons dus) zetten.

Wat een gedoe met doe septic zeg..

Gr petra

Annemiek said...

Leuk die binnenkant van de schoolbus!

Anonymous said...

Een mule? Leuk!

Anonymous said...

Wij hebben hier vorig jaar ook problemen gehad met de buizen naar de septische put .Misschien een ideetje nu je toch al aan graven zijt, hier en daar een t-stuk aanbrengen zodat als je nog eens problemen ondervind ,de tuinslang erin kan steken .Zo hebben wij de onze uiteindelijk helemaal kunnen uitspuiten van proppen .Een rioolrat hielp bij ons ook niet en die verkopen ze nochtans voor dit soort problemen.Nu zijn we erop voorbereid indien nodig gewoon de draaistop afdraaien en we kunnen op verschillende plaatsen de buizen met waterdruk bewerken.

Leuk die opmaak van die schoolbus .
En een mule , ik ken het ook maar van mijn tante overdaar die er eentje heeft .

Groetjes Nancy

Petra said...

Leuke foto's, ze geven een goed plaatje van hoe het er op plaatsen daar uitziet.

Anonymous said...

Zo het ziet er super schoon eruit, ooit moet je poetsen om het niet vies te laten worden.