Sunday, June 24, 2007

zondag, rustdag




Vandaag weinig spannends gebeurd, beetje gras gemaaid, onkruid vewijderd en Bianca heeft nog een stuk hek en een poort geplaatst naast het huis. We zijn inmiddels weer langzaam door de planken heen maar als het goed is krijgen we eerdaags weer een partijtje. We hebben nog steeds wat problemen met de stroom en de apparaten in het washok, naast de droger doet de wasmachine het ook niet erg goed, de waslijnen maken bijna overuren, deze week maar even naar de winkel toe. Morgen gaan we ook oppas spelen op een van de kinderen van een gast, aardige jongen van 12 jaar die anders naar een daycare moet met allerlei kindjes van 4 jaar. Op naar weer een week vol verrassingen ;-)

3 comments:

Anonymous said...

Hier hangt de lijn ook elke dag vol hoor. O ja onze droger schijnt wel 230 volt te zijn, en niet 110 zoals ik eerder beweerde. Vandaar dat het een van de weinige apparaten is wat wel doet zoals ik het gewend ben. 1 ding dat ik erg mis uit NL fatsoenlijke apparaten. het is hier echt behelpen met die dingen hoor.

gr petra

Anonymous said...

Hoi Texanen,


Hoe zijn jullie eigenlijk aan een hypotheek gekomen voor dit project.
Ons is verteld als wij iets willen beginnen in amerika. Dat we owners financing nodig hebben of alles zelf financieren.
hopenlijk hoor ik snel van jullie.
Mvg

Roman Bussen

Hans Hendriks said...

@Roman Bussen:
Hallo Roman,

wij hebben een hypotheek gekregen bij een kleine plaatselijke bank en met een flinke aanbetaling, dacht iets van 40%. Hoe meer je aanbetaald, hoe minder risico voor de bank. Wat willen jullie gaan doen?



with regards, Hans Hendriks

----------------------------------------------------------------------------
Holland Ranch
2144, FM1618,
Buffalo, TX 75831
USA
Tel. (001) 903-322-1204
Cell (001) 903-390-0945
Skype: hollandranch
mailto:info@hollandranch.com
http://www.hollandranch.com
----------------------------------------------------------------------------
P.S. – Join my favorite discount camping club, save 50% at over 1,200 campgrounds - plus, a FREE online social club for RVers! Click here: http://www.camphalfprice.com/rvaffiliates/jrox.php?id=54