Sunday, June 17, 2007

Bijna vol?!


Tijden kunnen snel veranderen, maar alle promotie blijkt langzamerhand vruchten af te werpen. Morgen wordt er nog een hook-up voor langere tijd in gebruik genomen en vandaag een mail van iemand anders die interesse had. Dus wie weet, zitten we over een maand vol. Zou wel mooi zijn als we in ieder geval 4 plekken voor langere tijd vol hebben dan kunnen de andere plaatsen meer voor kortere tijd verhuurd worden, maar we zulen zien wat de nabije toekomst gaat brengen, was in ieder geval een vruchtbare week. Vandaag was het bijna een Hollandse dag, een stuk koeler en een hoop regen. Lekker op de bank hangen en naar US Open golf kijken, was erg spannend, Formule 1 kon ik helaas nergens vinden, zeker ergens op een betaalzender. Op naar de komende week!

3 comments:

Anonymous said...

Hier vandaag heet, en regen wat is dat? Wij wllen wel wat hebben hoor... Kunnen het goed gebruiken. Ook hier beginnen we aardig vol te lopen. Ik wil nu geen maandelijkse meer hebben. Want in juli en aug zit ik meerder weekende vol.Wij hebben deze week 2 maandelijkse huurders meten teleurstellen omdat we gewoon geen plek hebben.

Anonymous said...

Leuk om te zien dat ook daar dezelfde ideeen werken om te overleven in den vreemden:) Jullie ook heel veel succes daar in Texas ik ga jullie een beetje in de gaten houden, ziet er goed uit allemaal.
Groetjes Diane uit Hongarije.

blips said...

Man dat is geweldig, ben heel blij voor je dat het wat op gaat leveren. Lekker hoor want zonder een cent op zak kom je niet ver, de spaarpot gaat ook een keer leeg raken als de gasten wegblijven.