Tuesday, June 19, 2007

Plaats 5 gevuld


Vandaag met een van de nieuwe gasten even langs de ranch waar wij de paarden en ezels hebben gekocht. Zij is een echte paardenfreak uit Alabama en had nog nooit baby ezels gezien en bij Wes lopen er diverse. Je ziet, we gaan ver met onze klantenservice ;-) Zij gaat over ongeveer een maand ook op de klus werken waar haar man nu al werkt als het goed is. Vandaag kwam ook de collega aan met zijn trailer, had wat auto pech gehad in Arkansas. Hij heeft tot 2005 bij een Harley-dealer gewerkt, dus dat is handig op je terrein en blijft dat half oktober want dan begint het jachtseizoen en komt eventueel later terug want de klus duurt een x-aantal jaren. Dus op dit moment 5 plaatsen gevuld, 1 plaats moeten we open houden voor de dagjesmensen, dus nog 2 plekjes over die als het goed is waarschijnlijk ook door collega's van hun worden gevuld want ze vinden onze camping wel helemaal te gek. Als het zo doorgaat gaat we volgend jaar uitbreiden met nog 8 plaatsen, we hebben de ruimte.

5 comments:

Anonymous said...

Wij moeten voor de weekende nu mensen teleurstellen omdat we wederom dit weekend vol zitten. Het seizoen gaat nu zo langzamerhand beginnen dus laat maar komen zou ik zeggen.

gr petra

blips said...

Nou dat is lekker als je nu al denkt aan uitbreiding. Blijkt dus dat je de juiste keuze hebt gemaakt, net als Petra komt het nu helemaal op z'n pootjes terecht. Nu weet ik wel dat je nog in een beginfase zit maar een goed begin is het halve werk en daar zit echt een kern van waarheid in.

Anonymous said...

Wat heerlijk dat jullie zo goed draaien. Jullie verdienen het ook, met al dat werk dat jullie verricht hebben...

Anonymous said...

Jullie zijn amper een paar maanden open en nu staat alles al bijna vol! Goed werk :)

Annemiek said...

Nou dat loopt lekker!!