Friday, June 08, 2007

Noodweer?




Hier in Texas is het gewoon warm, helaas weer een hoop vocht in de lucht, soms een regenbuitje en wat onweerdreiging. In Nederland eigenlijk hetzelfde weer, alleen veel meer onweer, 2 doden gevallen door bliksem, raar weer in Nederland de laatste tijd. Onze paarden hebben het ook warm, vooral Cherokee moet nog wennen aan de warmte en zweet net zo als de baasjes, ze kunnen gelukkig even opfrissen in de vijver en wij in het zwembad. Het zwembad krijgt langzamerhand een steeds betere kleur, de chemicalien gaan werken. Vanavond nog wat gasten gekregen voor de hippie trailer, een moeder die haar dochter kwam verrassen met een bezoek, wij werken wel mee.

3 comments:

Anonymous said...

Het is inderdaad bar en boos geweest in NL hoorde ik. Op dit moment hebben wij hier het ergste achter de rug denk ik. Veel onweer na een zeer warme dag.

Anonymous said...

In het noorden van Nederland waar ik woon (Meppel) is het weer prima! Geen onweer gehad, het is nu al 25 graden (13:45)! :)

blips said...

We blijven ook Nederlanders, altijd maar over het weer praten. Er is alleen niemand die dat kan veranderen. (gelukkig maar)