Saturday, June 30, 2007

Mercedes Benz



Vanmiddag hebben we afscheid genomen van Carl, onze vaste Airstream klant. We hebben een les geleerd om met klanten die voor langere tijd blijven borg te laten betalen en vooraf te laten betalen, scheelt een hoop gezeur. Dus we hadden opeens een Airstream leeg en wat wil het toeval, we worden gebeld of we nog een Airstream voor een nacht hebben, ja dus. Blijkbaar was er in de buurt een Mercedes meeting en dan is slapen in Airstream natuurlijk wel toepasselijk. Een half uur later kwamen 2 Mercedessen de camping oprijden. De auto's zijn hier ook niet veel waard, zo'n 1000 Dollars en makkelijk aan te komen. De andere gasten vinden de Airstreams ook helemaal te gek, dus we hebben allemaal blije gasten en daar doen we het voor.

3 comments:

blips said...

Zal dan wel weeer tijd worden om nog meer plaatsen te maken zeker. Heb je een limiet aan het aantal plaatsen of gasten dat je mag hebben?

Hans Hendriks said...

@Blips: onze camping is gebaseerd op groei, eind dit jaar willen we van 8 naar 15 hookups. Dit aantal heeft te maken met de capaciteit van het septic systeem en de electriciteit van de hookups. En daarna, we zien we wel wat er op ons pad kom, waar vraag naar is, hoeveel geld we hebben ;-) We hebben geen limiet, dit gebied is unrestricted.

blips said...

Nou dat is dan goed nieuws, ruimte om te groeien dus.