Tuesday, May 15, 2007

Gras





In Nederland was mijn grootste tuin ongeveer 5 x 10 meter met de helft gras voor ons zoontje en de hond. Ben geen fan van grasmaaien, in Nederland maaide ik alleen maar als ik de hond of kind niet meer kon zien. Nu ben ik de trotse bezitter van zeer veel gras, allerlei soorten die het zelf goed doen op zandbodems. We hebben een pushmower met motor en een trimmer, zo'n snel ronddraaiend plastic touwtje, dus aan het werk. Ik droom nu van een riding mower met ingebouwde Mexicaan, kan ff geen gras meer zien.

5 comments:

Anonymous said...

He jij wilde zoveel land met gras. Volgens GJ doet hij het voor zijn hobby. Elke zaterdag gras maaien. hij is langer bezig met kletsen met de mensen die stoppen dan met maaien.

gr Petra

blips said...

Dit is een niet helemaal 'political correct' stukje maar ik begrijp wat je bedoelt. Ik doe er een uur over om alles te maaien en ben niet zo erg jaloers op je landerijen als het op maaien aankomt. :)

Annemiek said...

Een zitmaaier staat hier ook nog op mijn man's verlanglijstje, maar nu hebben we pas geleden in ieder geval een maaier met zelfaandrijving gekocht. Dat helpt al een eind. Onze kinderen helpen goed mee met maaien!

Anonymous said...

Tsja, elk voordeel heb z'n nadeel hè ;-)

Petra said...

Nou hebben we denk ik toch wel wat minder gras dan jullie en wij hebben het 2 jaar volgehouden zonder. Maar sinds kort staat er hier ook een zitmaaier.