Tuesday, May 01, 2007

Rain





Vandaag was een zeer regenachtige dag te noemen. Toen ik in Buffalo was brak de hemel open, flikkerende lampen, stroomuitval en ambulances met loeiende sirenes. Leek wel Nederland maar dan met meer flitsen. Gelukkig zitten we niet midden in de ellende, want sommige gebieden in Texas krijgen iets te veel water. Thuisgekomen even kijken of onze pond (vijver) gevuld raakt, we hebben pas wat reparaties uitgevoerd en met een beetje mazzel blijft er meer water in staan. Onze straycat die we Fritz genoemd hebben is van buitenkat gepromoveerd naar halfbinnen kat en zit Clyde, onze rode kater flink te pesten. Inmiddels hebben we ook diverse eekhoorns, denk dat Hollandranch maar van naam moet veranderen in Holland Zoo.

3 comments:

Anonymous said...

Het zal maar in NL al weken mooi weer zijn en al een maand niet echt geregend te hebben. Hier zijn we bijna verzopen. Nu gaat GJ vrijdag naar NL, moet je voor de gein eens de weerberichten daar eens bekijken. Ik zal niet hard lachen, maar wel de hele week lang...
Gj gaat vrijdag naar NL omdat het met zijn vader niet goed gaat. Als het goed is komt hij volgende week vrijdag terug.

Bianca wat leuk omeens een berichtje van jou te lezen.

Is die cd nu al aangekoem offe....

Anonymous said...

Hoi Petra, nog steeds geen CD ontvangen hoor, denk dat ie is kwijtgeraakt in de post ergens of komt geheel in Texasstijl ergens rond augustus binnen ;-)
Hopelijk gaat het met GJ 's vader weer snel beter !
Groetjes !
Bianca

blips said...

Lekker tegen het stof die regen, is niet verkeerd hoor.