Wednesday, May 30, 2007

Weer alleen




Vandaag zijn Ruud en Wilma vertrokken voor een paar daagjes Texaanse kust, bij ons zo'n 3 uur vandaan op het programma staan een bezoek aan het aquarium in Galveston en San Jacinto. We kregen vanochtend een telefoontje van mensen die naar ons toe kwamen en lange tijd wouden staan, mooi, even snel gras maaien en ze kwamen eraan, 2 pickups en een bijna Europesche caravan, maar tot onze verbazing draaiden ze weer. Ik liep naar ze toe en ze vonden het toch te ver weg van de stad,nou ja, dan niet, eigenlijk wel blij want waren 3 mannen en 1 vrouw in een kleine caravan?? Vanaf vrijdag krijgen we 7 gasten, dus eigenlijk wel genoeg. Onze mooie schoolbus hebben we beletterd met letters uit Nederland want dat is blijkbaar al lastig te krijgen in Texas. Onze hondenbadje is in beslag genomen door 2 kikkers, dus ja, een kikkerbadje nu ;-)

2 comments:

Anonymous said...

Je komt ook de vreemdste mensen tegen hier he. Wij hebben een man die vrouwen badpakken aan de lijn heeft hangen, compleet met corset en bordt vullingen. Om je dood te lachen..

gr petra

Unknown said...

Tja wat moeten drie kerels en en vrouw in een kleine caravan? Goeie vraag volgens mij........ ach wat maakt het ook uit ze zijn niet gebleven. Nou zul je het antwoord nooit weten.