Tuesday, May 29, 2007

Memorial Weekend





Was voor ons ook wel een beetje een weekend om niet te vergeten. Vrijdag begon met uitval Internet tot vandaag, onze vrienden Ruud en Wilma kwamen ipv 8 uur om 00.15 AM aan, midden in de nacht dus. Het weer was vanalles wat, dan weer zon, waarna weer stortbuien. Een van onze gasten die een week had geboekt verdween zaterdag opeens, maar gelukkig had hij al betaald, anderen belden af, ook gelukkig al betaald. Mark uit Missouri was al vroeg op zaterdag aanwezig en we hebben gezellig gebarbeknoeid en een biertje van een Amerikaanse Aldi gedronken. Maardag (Memorial Day) kregen we bezoek in de stromende regen van een delegatie van het HOG-Chapter uit Cut 'n Shoot die onze camping kwamen bewonderen en waarschijnlijk een soort kleine rallye gaan organiseren. Eind goed al goed.

3 comments:

Anonymous said...

ah er is weer internet! miste de dagelijkse berichtjes al :P

wil je niet graag weten waarom die mensen ineens weg waren? straks was 'r iets niet naar wens :S

Hans Hendriks said...

@mr-leo, het waren geen mensen, maar een jongeman met een grote hond die hij los liet lopen, dus we waren al niet zo blij met hem. Maar ik heb hem nog gesproken zaterdagochtend en hij moest van zijn baas misschien ergens anders aan het werk, daarna verween hij en kwam niet meer terug. De afzegging was vanwege het slechte weer, maar viel best mee.

Anonymous said...

Zo te zien een gezellig drukte bij jullie. Jammer van het weer. Maar er komt vast nog genoeg warm weer. Hier heerlijk warm geweest met de nodige onweer zondag. Wat een gedoe dat internet bij jullie. Daar wordt je toch niet goed van.

gr petra