Friday, January 01, 2010

Onze plannen voor het nieuwe jaar....gaan met ingang van dag 1 al niet helemaal goed komen en dat ligt aan mij. Jawel, ik ben er achter gekomen dat ik iets heb met chromen onderdelen van oude auto's, die wil ik HOUDEN, allemaal !en eigenlijk het liefst de auto ook nog, en dat is natuurlijk niet zo handig als we in de " parting out business" willen gaan.

Sinds gisteren hebben we een 1959 Edsel (altijd al een mooie auto gevonden) en een 1965 Thunderbird (ook erg leuk), voor de ONDERDELEN, van de Edsel is de voorruit kapot en van de Thunderbird de achterruit, ze rijden niet meer en de lak ziet er niet heel fraai meer uit. Dat ging dus vanmiddag in het weiland ongeveer zo:
Hans doet de deur van de thunderbird open en zegt dat het embleem op de deur nog in heel goede staat is, op Ebay is daar wel een liefhebber voor te vinden.....ik: " Ooohhh dat is zonde om eraf te halen !"

De Edsel is nog iets lastiger (voor mij), die is ook voor onderdelen, maar...hij heeft van die mooie bumpers, er zitten -voor mij- geen grote schades aan en het chroom is eigenlijk nog heel erg goed, als je daar wat chroompoets overheen haalt..... Dus die wil ik eigenlijk het liefst naast "mijn" roze Dodge Polara hebben staan, nieuwe voorruit erin, opnieuw verven met antiroestverf in dezelfde lichte babyblauwe kleur die die nu heeft, prachtige auto is het dan weer !

En eigenlijk lijkt het me wel heel leuk om zo een aantal van die auto's te verzamelen, zorgen dat ze er weer leuk uitzien en dan op een rijtje te zetten, en het liefst dan nog zo dat door middel van een lichtsensor de koplampen en achterlichtjes vanzelf aangaan als het donker wordt en ze zachtjes staan te schijnen 's avonds. Eens kijken hoeveel auto's Hans dit jaar kan vinden voor "de sloop" ;-) ;-) ;-)

9 comments:

MissFluffy said...

Eigenlijk zijn het wel pareltjes die oude wagens .Ik denk dat ik ook moeite zou hebben om er afstand van te doen .En je hebt plaats zat dus je kan nog even stockeren.'lol'
Maar voor je onderdelenzaak wordt het wel lastig als je ze allemaal zelf houdt .

Groetjes Nancy

Sisely said...

Ookal is het oude jaar om en begint het nieuwe jaar, de goede voornemens die zijn gemaakt, lijkt me een leuk iets ben benieuwd of het gaat lukken.Suc6 ermee.

B. said...

Hihi je houdt gewoon van shiny things maar die auto's zijn ook wel erg mooi. Ik vind het jammer dat ik zie hier niet zo vaak meer zie. Vroeger was ik echt een amerikaanse auto gek, ik spotte ze miles away, want ik kon aan de motor al horen dat er een amerikaan aan kwam, en die kleuren en dat chroom, fantastisch. Zou wel een Thunderbird op electriciteit willen hebben...

Holland Ranch said...

@B.

we kunnen de Bird op electriciteit zetten, probleem is misschien de lengte van het verlengsnoer ;-)

Annemiek said...

Gesproken als een ware verzamelaar.

sisely said...

Zou wel leuk zijn, nu hopen dat het ook gaat lukken. Je kan maar een hobby hebben, suc6 ermee.

Monique (Nieuwen Oord) said...

Amai amai!

Ik ga Albert niet meer mee naar huis krijgen straks hoor, die is ook zo van de auto bling-bling ....

Twee dagen is vast te kort!

Monique (Nieuwen Oord) said...

Amai amai!

Twee dagen bij jullie? Ik ga Albert niet meer weg krijgen van al dat mooie bling bling hoor!

Natasja said...

Hahaha, grappig dat je eigenlijk alles wilt houden. Het is ook best mooi, wat ze vroeger maakten. Leuke nieuwe plannen voor het nieuwe jaar. jullie zijn er allemaal maar druk mee! Succes met je nieuwe business!