Wednesday, January 20, 2010

pfff Zweet !

Schrijf ik het ene blog nog over bevroren waterleidingen, begon het een paar dagen geleden ineens een stuk aangenamer te worden buiten en vandaag was het gewoon WARM, zelfs nu om 9.34 uur s' avonds is het nog 20 graden Celsius buiten met een hoge luchtvochtigheid. Eigenlijk is het dus stikbenauwd, vooral toen UPS (jawel de chauffeur was al in korte broek ! maar daar kreeg ik het niet warm van hoor ;-) vandaag een lading banden en velgen kwam brengen die binnengezet moesten worden ;-)
Afgelopen zondag stopten hier zowaar zelfs 2 x mensen om onze voortuin (lees auto's) te bekijken en foto's te maken. Als ik eens even tijd heb ga ik de Edsel verven het weer is er goed genoeg voor nu: morgen zo'n 25 graden en af toe zon, dus ik heb mijn t-shirts met korte mouwen alvast maar uit de kast gehaald, wat vervelend nou toch ;-)

6 comments:

Sisley said...

Dat is lekker weertje, geniet er maar van.In NL is het nog koud, dus hoop dat je het niet erg gevonden hebt dat ik even wat warmte heb gepikt(via je blog) ha ha.

Kasaka said...

Heerlijk, zulk weer! Bring it on! Maar morgen zal er weer sneeuw, ijzel en regen zijn hier, blech!

Martin said...

Ik was ook van plan mijn t-shirts aan te trekken, tesamen met mijn cargo shorts en flip-flops...

Helaas... door het weer hier (het is echt regen, regen en nog een regen alle dagen) blijft het in kast hangen. :-(

LOL!

Ik zou ook gestopt zijn hoor, om jullie Edsel te fotograferen!!! :-)

www.vandijkjes.punt.nl said...

Ja wrijf het er maar even in.. Wij zijn al ziels gelukkig met een graadje boven nul en moeten al helemaal niet aan T shirts denken. Meer aan het feit dat we even geen lange onderbroek nodig hebben.

En dat we vandaag de zon hebben gezien...Yippeee

Anonymous said...

He wat naar, dat warme weer nou toch. Hou het ff vast he? Die hoge luchtvochtigheid overleven we dan ook wel!

Heb je al bedacht wat je enorm mist uit Nederland?

MissFluffy said...

Dat is wel van het ene uiterste in het andere.Maar je zal wel heel tevreden zijn dat die temperaturen nu terug positief zijn .
Hier zullen we daar nog even op moeten wachten .

Groetjes Nancy