Monday, August 20, 2007

nog 1 erbij ?

Vandaag geen foto's want weinig nieuws op de foto te zetten vandaag maar wel een blog van mij ipv Hans, ook wel eens leuk voor de verandering ;-)
Vanmiddag kregen wij bezoek van onze vriend Wes (waar de paarden vandaan komen) en paardenman in hart en nieren. Hij kijkt naar onze fors gegroeide Summer, kijkt nog eens en zegt dat ze wel zo'n 100 pounds is aangekomen. Glunder, we zorgen goed voor onze beestjes (maar wat VREET dat paard, het is niet gewoon meer). Wes kijkt nog eens en zegt vervolgens doodleuk "i'll be darn if that horse is not going to have a baby" vervolgens wordt Summer beklopt en bevoelt en Wes is zeker van zijn zaak: Summer is drachtig en ook Thelma de ezel kan volgens hem niet lang meer duren. Nu denken we dat al een hele poos van Thelma maar die wordt alleen maar dikker en dikker. Gelukkig heeft Wes het ook wel eens mis (in 1% van de gevallen ongeveer) ;-)

Het zwembad lijkt eindelijk schoon te blijven ! wat een weelde schoon helder water. De boomkikkers malen niet om het zoute water, ze blijven er gewoon hun nachtelijke partijen houden. Ik weet niet hoeveel kikkers we dit jaar gekweekt hebben maar het moeten er heel erg veel zijn en het gaat nog steeds door. Mocht er ooit een kikkerplaag komen in dit deel van Texas dan weten wij van niets.

Onze nieuwe gasten vinden het hier zo leuk dat ze mee willen helpen op de "ranch" dus die gaan morgen ook het onkruid te lijf, we hebben nog een paar hectare te doen ha ha. Dan zijn er nog een paar dames uit Nederland die zich ook erg verheugen op hun komst in oktober, tegen die tijd moet het laatste onkruid verdwenen zijn, er moet gras gezaaid worden, de paardenstal moet zo onderhand dan ook dichtgemaakt worden en dan is het waarschijnlijk ook goed weer om Woodstock en Route 66 te gaan poetsen en polijsten. We verheugen ons zeer op jullie komst !

Helaas moet de pushmower terug naar de winkel, de olie die eruit kwam was zwart en het arme ding heeft ook geen puf meer. Morgen maar niet vertellen dat we grote delen van het weiland ermee gemaaid hebben, dan valt het hopelijk nog onder de garantie...

Wordt vervolgd

4 comments:

Anonymous said...

Wel leuk die uitbreidingen bij jullie .Ik vond eerlijk gezegd ook dat Summer nogal dik was en zei hier gisteren nog ''amai ,die is precies zwanger'' .Verklaard ineens wel waarom die zoveel eet .
Groetjes MissFluffy

Anonymous said...

Het blijft uitbreiden bij jullie, nog even je moet er een 2de stal bij bouwen met al die ezels en paarden. Maar wel een leuek verrassing toch..?

Gr petra

Anonymous said...

Hey Bianca en Hans,
Wij kunnen niet wachten om te komen en we willen heel graag helpen met de paarden en ezels. Kun je ook op de paarden rijden of gaat dat niet? We nemen onze paardrij spullen zeker mee. We zitten al bijna in de auto.
Leuk de uitbreiding.

Groetjes,

Shirley & Aleysha van Dijk,

http://aleysha.skynetblogs.be
http://shirleyvandijk.skynetblogs.be

Anonymous said...

Hoi Aleysha en Shirley, leuk dat jullie zo'n zin hebben om te komen ! De paarden en ezels vinden het heerlijk om uitgebreid geborsteld te worden (liefst 3 x per dag ha ha)dus neem je borstels maar mee. De paarden zijn niet bereden behalve Summer maar daar moet ik zelf nog aan gaan beginnen dus ik weet niet hoe zij reageert want Westernrijden is toch totaal anders dan Engels rijden. Maar we kunnen altijd kijken als jullie hier zijn, met een beetje geluk is dan ook de round pen (bak) klaar.
Groetjes
Bianca