Wednesday, August 08, 2007

Hot news


Het enigste hete nieuws is dat het heet is, erg heet, we gaan naar de 100 graden Fahrenheit, dit is 38 graden celcius en er komt weinig verandering in voorlopig. Helaas is ons zwembad niet bestand tegen de hitte in combinatie met alles wat er in valt. We gaan ons zoetwater zwembad ombouwen naar een zoutwater zwembad, dit is veel onderhoudsvriendelijker en goedkoper op termijn. Morgen naar Home Depot om allerlei spullen te halen waaronder veel zout en kijken of dit avontuur gaat lukken. Ondertussen loopt het zwembad langzaam leeg, gelukkig dat we een zandbodem hebben dus al het water verdwijnt gelijk in de bodem. Voor de rest weinig nieuws, boekingen lopen redelijk en is afwachten wat we aan het eind van de maand gehad hebben, op dit moment lijkt het dat we volgende week vol kunnen zitten maar voor hetzelfde geld hebben we nog maar 2 klanten, we shall see.

4 comments:

Anonymous said...

Was er hier maar eens wat "hot" news. Gisteren bij een recreatieplasje geweest, midden augustus en geen kip te bekennen. Rare zomers hoor in dit kikkerlandje....

Anonymous said...

Ik hoop in September ook wat van de warmte mee te pikken. Lijkt me toch wel lekker. 4 September komen we effe langs en nemen we wat lekkers mee uit het hollandse holland. Kijk je uit dat er geen kikkervisjes in het zoutwater terecht komen?

Hans Hendriks said...

@ALex: leuk dat jullie langskomen, mail ons ff hoelaat ongeveer, anders zijn we misschien niet thuis, see ya

Dizzymisslizzy said...

Ach wat jammer van je zwembad! Hier is het zwembad ook niet meer echt lekker trouwens. Gisteren de temperatuur van het water gemeten en dit kwam dicht in de buurt van de 90F. Tel daarbij op dat het buiten vandaag 103F was, dan is er dus weinig af te koelen.
Ik hoop dat jullie zoutwaterbadje gaat werken.