Tuesday, October 13, 2009

Wat een water !



Heerlijke temperatuur vanmorgen weer buiten, ruim 20 graden Celsius en het zag er al veelbelovend uit: mist (ik ben dol op warme mist het ruikt dan ze lekker buiten) en dikke donkergrijze wolken, vanmiddag begon het te regenen en niet zo'n klein beetje ook. Met bakken tegelijk kwam het lauwe water naar beneden, super ! Onze oprit stroomde over en er liepen beekjes water tegelijk het pondje in, nog even en we kunnen vissen gaan kopen ;-)
Bij de supermarkt vanmiddag stroomde er ongeveer een riviertje over de parkeerplaats, daar moest je dus doorheen om bij de winkel te komen, ik dacht nog wat doen die mensen moeilijk met een parkeerplaats vinden er is plek genoeg..... mijn laarzen zijn hopelijk overmorgen weer droog.
Tot vanavond heeft het eigenlijk constant geregend, miezer, stortregens wat kun je nog meer wensen ?
Met even tegen de avondschemering foto's gemaakt (ik weet eindelijk hoe de flits van het fototoestel uit kan). De honden zijn erg blij dat ze nu echt kunnen zwemmen behalve Freekje want die gaat niet "het diepe" in. Aan de overkant van de weg zaten een paar gieren in een dode boom hun vleugels te drogen, het is niet gelukt een echt scherpe foto van ze te maken maar het ziet er wel mooi spooky uit. Beetje Halloween plaatje zeg maar ;-)

11 comments:

Petra said...

Die regen komt nu onze kant op met ronduit ijzige temperaturen :(. Jullie hadden hem mogen houden ;).

Chuck and Anneke's RV travels said...

Hier in Georgia komt het met bakken uit de hemel. Heeft hier jaren niet geregent en nu opeens staat het overal blank. ( gelukkig niet hier op de camping).

Groetjes,
Anneke

www.vandijkjes.punt.nl said...

Wij kunnen hier geen regen en water meer zien. Blij dat er nog iemand blij mee is..

Inderdaad wel een spooky foto....

gr petra

Natasja Valentijn said...

Ondanks dat het geen scherpe foto is, geeft het wel de sfeer goed weer...inderdaad spooky. Vanochtend waren de ramen van mijn auto al lichtjes bevroren, dus de herfst/winter komt er weer aan. Gelukkig hebben we vorige week met de verhuizers prachtig weer gehad!

Wat betreft de frietpan; ik lees het wel wat het geworden is en hoe je review hierover is. Wij moeten er straks nog één aanschaffen. Ik hoor graag je bevindingen.

Groetjes vanuit het koude herfstachtige Holland!

sisely said...

Regen is niet fijn , maar aan de andere kant is regen weer goed voor de natuur.Echt een Spooky foto, en inderdaad om bij Halloween te horen.Prachtige foto's gemaakt.

Astrid said...

Je bent al helemaal klaar voor Halloween...mooi foto.

Je vijver..past wel bij de self sufficient lifestyle, je eigen vissen groeien.
Ik houd niet van vis..of het moet kibbeling zijn hahahaha.

geniet van de regen, alles wat bij jou valt komt hier dan weer niet als sneeuw naar beneden.
Winter is vroeg dit jaar...VEEEEEEL te vroeg.

Ymkje said...

Laat die regen maar bij jullie blijven. Hier was het ijskoud en nat toen ik vanmorgen ging hardlopen. Veeeel te koud voor de tijd van het jaar!

Annemiek said...

Dat is nog eens wat anders dan al die droogte!

Bibi said...

Wil je misschien onze sneeuw ook erbij hebben? Het sneeuwt hier nu al de hele dag! Bah! Het is net 3 uur geweest, ik ga lekker dr Phil kijken, het is echt zo'n niks dag.
Mooie foto's trouwens wel;-)

MissFluffy said...

Bij schemering kan je hele leuke foto's trekken en eigenlijk behoort jou foto wel bij de tijd van het jaar nu ...halloween .
Daar heb je best wel lang moeten opwachten op zo'n hoeveelheid regen .

Groetjes,Nancy

Martin said...

Die foto is juist mooi!!! Het geeft echt een beetje spookachtige omgeving, hahaha... alsof er een man uit Texas met een kettingzaag zich er schuil houdt.

Hey, maar gelukkig hebben jullie eindelijk wat regen. Het is wel van het ene in het andere uiterste bij jullie geloof ik. Nou ja, hier in Colorado ook hoor. Vorige week lag er een dik pak sneeuw is was het koud. De afgelopen week (en vandaag) is het volop zon en warm.