Saturday, March 07, 2009

Bye Bye Sis


Ongeveer een uur geleden 6.30 PM zijn Trudi en Rien weer vertrokken naar het kleine, regenachtige Nederland. Net als veel mensen die voor het eerst naar Amerika gaan was de eerste indruk wat minder, maar na 2 weken Texas hebben ze meegemaakt waar Amerika sterk in is. De vriendelijke mensen, de schitterende natuur, de ruimte en gevoel van vrijheid. Denk als het wat dichter bij Nederland had gelegen ze vaak terug zouden komen. Hoop dat ze een goede terugvlucht hebben en vond het erg leuk ze te zien. Op de camping is het ook lekker rustig, Eddy heeft net 4 hanen opgehaald, dus nu hebben we er nog maar 5 of 7 of ........ ? Lee, de monteur is lekker bezig aan diverse auto's, onze gasten die hier zo'n 3 weken stonden gaan morgen, dus we zijn weer wat leger. In maart komen er nog diverse Nederlandse bezoekers voor enkele weken, dus we zullen niet vereenzamen. Het weer is een graadje of 30 zonder regen, helaas want we kunnen wat gebruiken.

6 comments:

Anonymous said...

Wat gaan die weken snel he. Hopelijk hebben ze een leuke tijd gehad, maar daar twijfel ik niet aan.

Voor de regen hoef je niet naar Nederland hoor. Die hebben we hier ook.

Gr petra

Petra said...

Hier ook geen regen, maar nog genoeg modder van de smeltende sneeuw! Wel heerlijk met 26 graden vandaag, ik wen er zo weer aan en dan is het moeilijk teruggaan naar koudere temperaturen. Gelukkig zal dat nu steeds korter duren.

Anonymous said...

zwaai zwaai terug..hier schijnt de zon en is het koud, maar wel lekker fris;-)vanavond hagel..ff schakelen dus maar eigen haard is toch ook wel goud waard en de eerste volkoren bam zit er net in;-P bedankt voor alles , dikke kus Trudi en Rien

Annemiek said...

Het gaat snel zo'n bezoek. Hopelijk komen ze nog eens terug.

Anonymous said...

Ik stuur wel wat regen uit NL even naar jullie. Tja en aan alles komt een eind, dus ook aan jullie bezoek. Geniet van het weertje, voor je het weet is het voorbij.

Anonymous said...

Zal dat even wennen zijn geweest die verschil in temperatuur !
Altijd te kort zo'n bezoekje want voor ge het weet is de tijd weeral voorbijgevlogen.

Zalig 30 graden ...hopelijk kunnen wij ons er deze zomer hier ook op verheugen .

Groetjes Nancy