Thursday, April 29, 2010

we hebben een baby




Weer weinig nieuws, behalve dat we een baby hebben, hij/zij is vrij harig weegt een paar pond en de staart is langer dan rest van het lichaam, we hebben haar/hem Posh genoemd, naar een van de Spice Girls en het is een oPOSHum (Oppossum). Posh komt nadat de katten hebben gegeten elke avond langs en maakt de resten op, Posh heeft ook nog meer familie die oom langs komt, dus onze porch is meer een oporchum geworden, that's all folks,

10 comments:

Kristel Holsbeek said...

he die foto is wel goed gelukt;-)
Wat een 'pootjes'...raar dat hij/zij zich laat fotograferen..

Petra said...

Ha dat is weer eens wat anders dan onze zwaluwen ;-)
Inderdaad gekke pootjes heeft het beessie

Monique said...

Mooie foto! Wat een grappig beestje.

Petra said...

Wat bijzonder! Ik hoorde gisteren een heel akelig verhaal over een opossummoeder in Washington, die dood werd geslagen met tien babies in haar buidel :(. Er wordt nu $1000 uitgeloofd voor informatie over de daders.

Sisely said...

Zo iets zie je in NL niet, och wat een schatje...Maar kijk uit, je weet maar nooit.

Elke said...

Een echte baby, met roze 'vingertje'. LOL!

www.vandijkjes.punt.nl said...

Onze Bo is dol op oppossums. Ze eet ze met huid en haar. Al was die wel iets kleiner dan deze lijkt.

gr petra

Annemiek said...

Het is niet vaak dat je er een levend ziet, we hebben er 1 keer eentje in het kippenhok betrapt. Grappig dat hij het eten van de katten wel weet te vinden. Is dat een van de katten op de achtergrond, die oogjes?

Natasja Valentijn said...

Wat een grappig beestje!! Wij kwamen deze week erachter dat we een groundhog in de tuin hebben zitten. John heeft 'm deze werk gezien! Ik kan hier zo van genieten. Het is weer eens wat anders dan de mussen en 'ons' vleermuisje in Nederland!

Wout said...

Wat een grappig dier, geinig die vleeskleurige 5 tenige voeten onder dat zwarte haar vandaan. Er zitten bij jullie heel wat dieren zie ik op je blog. Groet, Wout