Saturday, April 03, 2010

Stroopwafels, engelse drop, kaas mmmmm


Dat was een druk weekje met 4 hollanders op bezoek + 1 "hollander" (hij woont in Waco) en zijn vrouw, de kast ligt vol met zakken engelse drop, kaas, pakken stroopwafels. Thanks a lot !! Ik wist niet dat ze bij AH ook honingroomboterstroopwafels hebben en die zijn lekker !Dus we zijn bij de Mexicaan geweest, hebben een avond ge-BBQ-ed hier, hartstikke gezellig en ondertussen ook nog gewoon gewerkt, de boekhouding gedaan (tjonge dat werd tijd) en onze 1949 Dodge Coronet ben ik van vaalblauw en roestbruin in de witte hoogglans anti-roest aan het zetten, inmiddels heb ik parelmoerwit, parelmoermint en parelmoer purple in huis dus het is ook een beetje een "verf proefproject" voor mijn El Camino. Die krijgt maandag een grote beurt -na het container laden- dan is die van zijn grote rookpluimen af want er moet nodig wat schoonmaakwerk aan het blok gedaan worden, daarna wassen want alles zit hier momenteel onder het stuifmeel en gaat de nieuwe CONQUISTA sticker op de achterkant, dan kan 's avonds het papierwerk van de container die dan weg is gedaan worden en de andere dag ook nog want het is nogal een vracht die we hebben staan weer.
En voor we het weten is er weer een week om.
Tijd gaat veel te hard, het is dat klanten ons een prettige pasen wensten anders hadden we het niet eens in de gaten gehad ;-)
Dus fijne pasen iedereen ! ik hoorde dat het in Nederland regende, het is hier 30 graden, volop zon, heerlijk briesje maar ik wil niemand de ogen uitsteken hoor ;-) ;-) ;-)

11 comments:

Petra said...

Hier ook zalig korte broeken weer. Enne... Wat voor Stroopwafels? Jemig dat is al een mond vol, zonder een hap te nemen ;-)

Martin said...

Ook hier heerlijk korte broeken weer! :)

Leuk, al die proejkten (auto's) waar jullie mee bezig zijn. Net als bij ons gaat Pasen ook aan ons voorbij, als we het niet van anderen gehoord zouden hebben.

Astrid said...

Ook hier heerlijk weer, zonnig en lekker warm (in het zonnetje hoor dat nog wel)
mmmm stroopwafels, ik heb het recept, nu nog een icecreamcone maker zien te vinden..dan kan ik ze proberen om zelf te maken.

Fijne Paasdagen.

Annemiek said...

Hm, lekkere kadootjes hadden ze bij zich. Hier was het gisteren ook tegen de 30 graden. We zullen er nog maar niet aan gaan wennen, want lang zal het niet duren.

Kristel Holsbeek said...

Fijne Paasdagen!

Petra said...

Heerlijk, zeg, al die Nederlandse spullen! Hier is het ook heerlijk weer, warmer zelfs, dan in New Orleans de afgelopen paar dagen!

Bibi said...

Die kleur voor je camino klinkt goed hey, ben benieuwd.
Wij hadden ook rustig pasen over geslagen als we niet al een maand geleden hadden beloofd het paas diner bij ons te hosten, veeeel te druk maar toch wel weer leuk om even een break te hebben.

MissFluffy said...

Toch fijn ,dat je zo af en toe bevoorraad geraakt met al dat lekkers dat je ginder niet zo direct aan kan geraken .

Ben benieuwd naar het resultaat van het parelmoer verf project .Vind het wel mooi die kleur .

Groetjes,

Monique said...

Je kan hier ook best een korte broek aan hoor (why not?)
.
Nah, 't is in elk geval zonnig en het sneeuwt niet meer, dus best lekker!

Sisely said...

30 graden heerlijk zeg, morgen word het in NL 20 graden.Ja we hebben in NL nog meer lekker etens waren.Te veel om op te noemen, geniet er maar van.Van de Hollandse etens waren.

TOG said...

Eindelijk weer eens jullie blog gelezen en blij te zien dat het jullie goed gaat. Wij krijgen nog steeds regelmatig regen; jullie hopelijk ook?