Tuesday, December 15, 2009

Voorlopig nog niet klaar



Afgelopen weekend was het weer te slecht om aan het dak te werken, met vieze miezer metalen dakplaten vastzetten met een electrische schroeftol is niet zo'n heel goed idee.
Inmiddels zit het dak erop, gisteren was het mooi weer geweest om te verven maar te druk met werk dus dat is niet gelukt en vandaag en de rest van de week is het 's nachts rond het vriespunt en overdag beneden de 10 graden Celsius dus dat is te koud om te verven. Ondertussen werk Eddie ijverig door, morgen gaat de deur erin en gaat hij de overkapping verder afmaken zodat je niet kunt zien dat het een dak boven een dak is (zoals hier wel gebruikelijk is en ontzettend lelijk om te zien). Hij had zoiets als dit nog nooit gemaakt en vindt het eigenlijk wel een stuk beter eruit zien. Als het weer wat minder koud wordt ga ik Cederhouten luiken maken en houten vensterbankenplanken onder de ramen, de palen cederrood beitsen en wat ik nog meer kan bedenken. Nu nog eens wat oude geweien op de kop zien te tikken om aan de overkapping aan de voorkant te hangen (die uiteraard ook barnred met cederhout moet worden), houten voerhuisjes voor de vogels enz enz
En nu het echt vorm heeft gekregen is het veel groter dan we dachten ! Heerlijk wat een ruimte erbij ! Als de houten vloer erin ligt komen er nog planken langs de muren voor de kleine pakketten en een lange werktafel voor de postpakketten en het inventariseren van de dozen. Het nieuwe jaar gaan we opgeruimd van start, is dat geen mooi voornemen ? ;-)

6 comments:

Sisely said...

Opgeruimd staat netjes en dat voor 2110, is het een goede voornemen.Komt het vandaag niet af dan morgen, en anders doe maar rustig aan dan breekt het lijntje niet.Suc6 ermee.

Sisely said...

Bedoel voor 2010.

Bibi said...

nou heerlijk, die ruimte erbij en een frisse start maken, dan hebben jullie goed voor elkaar;-). Ik ben benieuwd naar het eind resultaat.

Petra said...

Ziet er allemaal goed uit en een prima voornemen!

MissFluffy said...

Dat is inderdaad een heel goed voornemen en zal ook prettiger werken worden.
Ze werken ook goed door .
Groetjes Nancy

Annemiek said...

Dat ziet er heel goed uit!