Saturday, December 12, 2009

Fuzzies first Christmas tree pff

We hadden nog getwijfeld of het verstandig was een kerstboom te zetten in huis, dit jaar geen echte boom want die waren voorgaande jaren niet echt een succes in de vorm waarin ze geschoren waren: een perfecte kegel, daar kun je met goed fatsoen geen bal meer inhangen. Dus hebben we een kunstboom gevonden afgelopen zomer op de yardsale van een bejaardenhuis, het ding is echt zwaar en oerdegelijk, heeft ooit zo'n $ 350,00 gekost stond nog op de doos. Dus vandaag de boom opgezet en terwijl ik de ballen uit de doos aan het halen ben wordt Fuzz wakker.....
Dat gaat helemaal goedkomen dit jaar met de kerstboom ;-)


9 comments:

MissFluffy said...

Ne'n echte gangster 'lol'
Wacht maar tot er iets inhangt .
Hopelijk heb je hem goed verankerd want zo te zien zou Fuzz wel eens erin kunnen klimmen
Groetjes Nancy

Natasja Valentijn said...

Fuzz op ontdekkingsreis, hahaha! Nieuwsgierig dat ze zijn hè, poezen! Bij ons elk jaar hetzelfde ritueel. Alsof ze voor het eerst in hun leven een kerstboom zien.

Anonymous said...

tip van ex poezenbezitter; ofwel ophangen aan het plafond die kerstboom en/of onderste meter plastic ballen hangen. Ik heb ooit een jonge kat gehad die in 1 nacht de onderste laag glazen kerstballen aan gruzelementen had geholpen; tik splatch, tik splatch, toen dat klaar mwas klom hij ( rode kater)de volgende nacht er gewoon in en ging door met de rest. boom viel om..
alles plastic kan ook heeft fuzz zijn kerstfun;-)))))xT!

Sisely said...

Het gaat toch om het idee, ookal is het geen echte maar een neppe kerstboom.Wens bijdze jullie fijne feestdagen, en een gelukkig nieuwjaar!

Annemiek said...

Ha, nieuw speelgoed! Hij zal nog omvallen. Maar goed dat het een nep is en niet in een emmer water staat. (wat 3 kinderen niet klaar kregen kon een puppy wel, een boom omtrekken :)

Martin said...

Poezen en omvallende Kerstbomen... Klinkt mij niet onbekend in de oren, hahaha...

Petra said...

Kostelijk! De onzen zijn inmiddels te blase voor de Kerstbomen, hoewel ik Snickers net wel van de ladder moest trekken, hij sprong er bijna in.

Kristel Holsbeek said...

Hihi die poezen toch, ik vind het geweldig;-)...misschien toch maar goed vastzetten want ik zie Fuzzy er nog volledig inklimmen.

www.vandijkjes.punt.nl said...

Ja dat gaat helemaal goed komen. gr uit Holland...Petra