Wednesday, May 13, 2009

En weer een container volDinsdag hebben we weer een 45 ft container geladen (normaal laden we 40 ft containers) en deze keer is er een record van 80 dozen meegegaan, het paste precies op de extra 5 ft die deze container had. Zodra de container hier vertrokken is begint het papierwerk voor mij, containernummer, sealnummer + opgave van alles wat in de container is geladen moet de verscheper z.s.m. (dus binnen een paar uur) hebben, daarna krijgen alle klanten bericht wat er van hen is meegegaan, welke doosnummers van hen zijn en alle info met betrekking tot de container, boot en verwachte aankomst in Rotterdam. Altijd weer leuk om iemand bericht te kunnen sturen dat het toch gelukt is de hele bestelling in 1 keer mee te krijgen.
Dan gaat er uiteraard nog info naar onze agent in Rotterdam en hij regelt alles aan de "andere kant van de grote plas".

Onze blauwe opslag was voor de helft leeg en begint inmiddels na een paar dagen weer vol te raken met dozen (die ik nog moet inventariseren want ik loop een beetje achter op het moment), we hebben nu ook de rode barn erbij als opslag. Vandaag werd een tonneaucover (deksel voor het bed van een pick up truck) afgeleverd door de dealer uit Waco. Tot mijn verbazing zonder doos (dat is heel ongebruikelijk) maar op het bed van de verkoper zijn eigen pickuptruck. Nadat we de cover eraf gehaald hadden vertelde hij dat zijn auto "niets bijzonders leek" (dat vond ik nog wel meevallen gezien de hoeveelheid chroom die eraan zat, zie foto van het model waar hij mee reed en deze op de foto is vrij "kaal") maar........hij had wat eraan "gesleuteld". Toen hij de auto starte hoorde ik een luid sissend geluid uit het bed van de pick up vandaan komen en zakte de auto tot bijna op de grond: Air ride heet dat en ziet er erg leuk uit, nu weet ik meteen waar die kits van Air Ride Technologies voor zijn waarvan we er al een aantal verscheept hebben: dus heel graag foto's heren (en dames ?) als het sleutelen gedaan is !

4 comments:

Sisely said...

Je hebt er maar druk mee, sterkte er mee. Wat er op je pad komt allemaal. En neem tussen door als het even kan een pauze, voor lichaam en geest.

Bibi said...

Jullie hebben het lekker druk, straks moet je misschien nog een opslagruimte erbij bouwen.:-)

MissFluffy said...

Leuke wagen ,zowel die eerste als die tweede !
Zou ik ook wel willen hebben.
Groetjes Nancy

Kasaka said...

Fijn, dat het zo goed gaat met de "zaak". Geen idee, wat zo'n airride is, die zie je hier volgens mij niet.