Wednesday, May 06, 2009

Allemaal cadeautjes.... ;-)Dagelijks komen UPS en Fedex hier pakketten afleveren, de ene dag is het er maar 1 (dat gebeurt zelden nog) maar vaker ziet het er zo uit als op de foto's.
Vandaag was een record qua aantal pakjes, gisteren hadden we een freight levering met bijna een record grootte doos (die staat nu in de barn want ging niet passen in dit gebouw)

Als ik aan de compuut zit bij te houden wat er aan emails en orders binnenkomt, bestellingen doe, emails stuur van postpakketten die verzonden zijn per USPS, Fedex of UPS enz enz zie ik vrijwel elke middag de bruine truck van UPS voorbijkomen op onze oprit. Meestal ga ik pas kijken wat er gebracht is als de auto weer verdwenen is want de vaste man van UPS is erg aardig maar ook heeeel erg praatgraag en daar heb ik niet altijd tijd voor en zin in. Als ik moet tekenen voor de ontvangst van een pakket weet hij me te vinden: in huis aan de compuut ;-)

Er zijn zo van die dagen (als vandaag want het is akelig benauwd warm) dat het een hele tijd duurt voor hij weer op de terugweg voorbij komt en soms (zoals vandaag) hoop ik dat hij maar even uitgebreid gebruik heeft gemaakt van ons toiletgebouw annex showerbuilding wat naast het opslaggebouw staat. Maar neen........de hele porch van de opslag stond volgezet met dozen.
Vandaag was het zo'n dikke 30 graden Celsius met een luchtvochtigheid van 78%, als je buiten loopt heb je het gevoel dat je door warm water aan het waden bent. Van ademhalen alleen ga je al zweten. Het opslaggebouw is van cederhout gemaakt en gelukkig kurkdroog van binnen maar HEET, dat wil je niet weten.
Inmiddels zijn bijna alle dozen opengemaakt (morgenochtend weer verder ermee), gecontroleerd op de inhoud, opgemeten en gewogen, van een klantennaam en een doosnummer voorzien en bijgewerkt in mijn excellbestand in de compuut waarin precies staat voor wie wat is, wat er nog binnen moet komen, wat er al is, wat er in de volgende container meegaat en wat hier nog op "verzamelen" blijft staan en hebben de betreffende klanten bericht gekregen dat hun bestelling hier aangekomen is.
Morgen wordt het nog warmer dan vandaag.....

11 comments:

www.vandijkjes.punt.nl said...

Zo te zien hebben jullie het er druk zat mee. Super!

Pff wat een warmte zeg.. Hier is het een beetje wisselvallig. Regen, zon afwisselend..

gr petra

Sisely said...

Houd je hoofd maar koel, met deze werkzaamheden.Pff dat is echt warm, probeer maar rustig aan te doen(als het kan, want dat is ook even fijn, om weer op adem te komen).

Annemiek said...

Dat zijn heel wat pakjes. Het loopt goed zo te zien. Ik moet wel eens (speelgoed) tractors doorsturen voor mijn verzamellustige broer, het duurt me altijd een eeuwigheid eer ik ze op de post krijg.
Wat een hitte! Ik weet het nog van toen we bij mijn man's broer in Tyler waren, maar dat was in juli.
Mooie kleurtjes zijn het toch van dat gebouw.

Anonymous said...

pffffffffffffffff, ik word al moe als ik het zie en dat bij zo'n kleffe warmte...petje af ( letterlijk EN figuurlijk:-) Stomen is ook heel goed bij verkoudheid, kan in 1 moeite door dan.....
xT

Bibi said...

ik zou ze lekker laten staan tot het eind van de middag als het wat is afgekoeld. Heerlijk weer bij jullie lijkt me, als je tenminste niets hoeft te sjouwen:-)

Sisely said...

Houd je hoofd er maar koel bij, je werkzaamheden.Pff dat is warm.Maarja dagelijkse klusjes gaan gewoon door.Suc6 met alles.

MissFluffy said...

Daar moet je zeker alle aandacht bij houden zodat iedereen zijn pakketje krijgt want het zijn er aardig wat .

30 is een aardig temperatuurtje als je in 't water ook een afkoeling kunt vinden .

Groetjes Nancy

Kasaka said...

Wat een dozen! Het loopt goed zo te zien. Wat een hitte bij jullie! Net zat ik eindelijk even buiten, begint het weer te regenen, argh!

Monique said...

Wat naar, zo'n kleffe warmte, dat lijkt me verschrikkelijk eerlijk gezegd.

Sterkte, nog een paar maanden dan is het weer winter!

marcel said...

Staat vast wel een pakje van mij tussen!!!!!

Gr. Marcel

dickjacq said...

Ik zie mn doossie! ;-) Nog een week wachten en dan is hij er!
groeten Dick