Friday, September 03, 2010

Druk druk druk



Vanmorgen het hollandse bezoek uitgezwaaid, ze hebben het erg warm gehad en komen voortaan niet meer in augustus, het was ook ellendig heet. Normaal gesproken BBQ-en we wel een (paar) keer als we vrienden op bezoek hebben maar vandaag bedacht ik mij ineens dat we in mei voor het laatste de BBQ aangehad hebben, daarna was het veel te heet daarvoor. Gelukkig vandaag regen en zwaar bewolkt en zo'n 29 graden waardoor het bijna koel aanvoelt buiten. We hebben in de tussentijd een mooie nieuwe oprit aan laten leggen, dat was erg hard nodig met de vrachtwagens die hier af en aan rijden, het losse zand was op sommige plaatsen enkeldiep geworden en we hebben liever niet dat die verzakt komen te zitten hier. Ook de oprit naar de barn is weer glad want daar zat een "rug" in gereden, zo erg dat je met een lage auto bijna vastliep. Dat hebben we met het schepje gedaan want de meneer met de loader begreep het niet helemaal goed en had het nog erger gemaakt dan het was. Nu later in het jaar of volgend jaar nog een keer verder laten storten naar de barn maar dat heeft niet zo'n haast.
Gelukkig viel er tijdens het storten van de limestone of rock ook een beetje regen dus het kon zich meteen goed vastzetten, foto's van hoe het er nu uitziet moet ik nog maken maar het is er nog niet van gekomen. Afgelopen 2 weken hebben we 2 containers per week geladen, de pakketten stromen weer binnen via vrachtleveringen, USPS, UPS en Fedex dus de papierafhandeling van de ene container is net gedaan en we zijn al weer bezig met de volgende.
Mevrouw Fedex vroeg onlangs of ze een grotere auto moest vragen aan haar baas ;-)
Daarnaast nog het gewone werk, boekhouding doen, orders bestellen, achter backorders aanbellen, vrachtwagens helpen lossen, kapot aangekomen spullen terugsturen en de buitenboel ook nog een beetje zien bij te houden want er zijn heel wat liters water gesproeid de afgelopen tijd zo droog was het en hartstikke leuk dus visite uit Nederland.
Al met al superdruk maar de zaken gaan goed en rijk worden willen we niet, want eerlijk is eerlijk: we hebben al alles wat we ons zouden kunnen wensen, behalve een greencard en een tuin vol oldtimers maar er moet iets te wensen overblijven tenslotte ;-)




7 comments:

Anonymous said...

Wat fijn dat het zo goed gaat met de business bij jullie!

Sisely.nl said...

Als je geen wensen had, dan was het ook niks.Dus blijf in je wensen geloven.Das heet zeg, in nl is het niet zo heet, eigenlijk gezegd lijkt het wel op Herfst.

Bibi said...

Dat gaat allemaal lekker, en toch mooi als je praktisch niets meer te wensen hebt:-)!

Petra said...

Zo heet vind ik zelfs wat te veel van het goede. Wel heel fijn, dat het daar zo goed gaat met jullie qua zaken.

Kristel Holsbeek said...

Oh leuk een nieuwe oprit...ben blij dat je bedrijfje goed draait!!
Zo heet...voor hoe lang nog?

Anonymous said...

misschien een gematigder klimaat?? voor zover nog ergens global te wensen valt ;-(((? Als ik zie wat jullie al allemaal hebben gedaan sinds wij bij jullie zijn geweest....herken het bijna niet terug.;=))... maar sparen voor nog een x een bezoek aan jullie beter ingerichte landerijen en villa nova?! xT

www.vandijkjes.punt.nl said...

Hier ook warm geweest maar neit zoals bij jullie. Hier vandaag koud... dan aan earl. regen wind en 17 graden. gister nog 35..

Super dat het zo goed loopt. Op naar de volgende uitdaging volgend eind volgend jaar.

Kan je je indenken dat van de 5 er al weer 4 om zijn. Is toch ongelooflijk..

gr petra