Saturday, May 22, 2010

Reizen is fijn pffff ;-)



Woensdag zijn dan toch nog onze gasten aangekomen, ivm de aswolk waren alle vluchten hierheen gecancelled maar gelukkig konden ze een dag later vliegen. Alleen waren alle vluchten weer eens overboekt (ook zonder aswolken is dat vrij normaal lijkt het) dus zijn ze van Schiphol naar Detroit gegaan, van Detroit naar Minneapolis en van Minneapolis naar Dallas, al met al zo'n 24 uur onderweg geweest om hierheen te komen.
Van pa en Elly zijn de koffers gelukkig wel meegekomen, van de anderen waren ze "ergens onderweg zoek" , ze zijn nog een dag langer hier gebleven maar geen koffers en nog langer uitstellen dan zou het hele reisplan ingekort en omgezet moeten worden. Gisterenochtend zijn de andere 4 dus vertrokken en jawel, 3 uur later staat Fedex hier met de bagage, die bagage is nu alvast maar weer op de terugweg is naar Nederland. We hebben 2 avonden geBBQ-ed dus kan even geen steaks meer zien voorlopig ;-) Ook geen texaanse bonen, knoflookbrood, aardappelsalade etc meer.

Inmiddels zijn Pa (ik vind hem een held hoor, 70 jaar en nog nooit gevlogen en nu is hij dan toch hier) en Elly wat gewend aan de warmte hier, het is gemiddeld toch wel zo'n 35 graden elke dag (in de schaduw ;-) ze hebben het hartstikke naar hun zin gelukkig en wij vinden het super dat ze hier zijn. Vanmiddag gaan we boodschappen doen bij Walmart, nog even naar Sears en eten bij de China Buffet. Tijd vliegt om.

De kleine kattenmonsters doen het ook allemaal erg goed, ze beginnen nu vernielzuchtig te worden en hebben besloten dat de veranda bij de voordeur nu hun "hangplek" is, ze vernielen daar de planten, klimmen in de veranda palen, graven potgrond overal uit en ze hebben het erg naar hun zin ook. Het zijn er dus bijna 6 want 1 van de kleintjes mist een stukje achterpoot en die is niet zo geboren, dat weet ik vrij zeker. Maar het stompje ziet er goed uit (wel een naar gezicht voor zo'n klein beestje) en hij speelt en eet goed, ze worden ook wat tammer en 1 kan ik zelfs oppakken af en toe.

7 comments:

www.vandijkjes.punt.nl said...

Lekkere reis is dat zeg.. Mijn hemel.. Ja die bagage raakt nog wel eens zoek. Gj stond vorig jaar ook in Brussel met niks...

Veel plezier met je bezoek..En inderdaad heel knap om op je 70 ste nog voor hetn eerst te vliegen en dan gelijk zo;n reis..

gr petra

Kristel Holsbeek said...

Fantastisch hoor zo ver vliegen op die leeftijd, chapeau!!
Geniet nog van het samen zijn!!
Hoe lang blijven ze?

Petra said...

Lief, die katjes! Veel plezier met het bezoek.

Natasja Valentijn said...

Veel plezier met je visite! Geniet van hun verblijf! De tijd vliegt voorbij, voordat je het weet moeten ze al weer terug. Wat vervelend allemaal met die vlucht en de koffers.

MissFluffy said...

Knap om op zo'ne leeftijd toch nog aan zo'n avontuur te beginnen .
Is al een huzarenstukje als je zonder vertraging deze dagen op je eindbestemming aankomt ,ik denk dat er al menige mensen gevloekt hebben op die aswolk .
Veel plezier met je bezoek daar !

Groetjes ,Nancy

Sisley said...

Veel plezier met jullie bezoek.En geniet er maar van.

Anonymous said...

Jee, wat een reis he? Ik vin dhet altijd al zo lang naar Amerika.

Wat fijn dat ze er nu toch zijn en ik weet zeker dat ze bij jullie volop genieten, dat deden wij ook!

Liefs,
Monique