Sunday, May 09, 2010

Mothers Day

Bianca heeft geen mensenkids op de wereld gezet, maar is wel de moeder van veel vierpoters op de ranch dus als beloning mocht ze vandaag een dag naar de grote stad ;-) Op naar Huntsville, TX vooral bekend vanwege toedienen van de doodstraf maar ook een klein winkelparadijs. Eerst naar de gloednieuwe Target, Bianca keek haar ogen uit, net voorbij het eerste rek lagen er al 2 shirts in de winkelwagen, dat gaat goed, wat was de creditcard limit ook alweer? Maar gelukkig, ze wist zich in te houden, denk dat het gewoon teveel was voor haar, vrouwen zijn goed met multi-tasking maar keuzes maken is bij velen niet het sterkste punt. Na wat boodschappen, haarverf, een nieuwe douchekop en een apparaat om de nagels de korten van de doggies op naar de lokale Mall. De mall is vergane glorie, helft winkels zijn al verdwenen en blijkbaar is niet iedereen op zondag open. Gelukkig vond Bianca nog een paar slippers bij JCPenney en we lieten de Mall achter ons. In de auto vroeg ik nog "what's next" Walmart ofzo, maar het was goed zo, de buit was binnen, een gelukkige glimlach en lekker weer naar huis waar haar kindjes getrakteerd werden op wat kluiven, ook gekocht bij Target, iedereen happy en nu maar wachten op de creditcard afschriften ;-)




8 comments:

Anonymous said...

Je bent de Banana Cream Pie Smoothie nog vergeten van DQ, het hoogtepunt van de dag ! ;-)
En het waren 3 shirts en nog veeeeel meer ha ha
XXX

Petra said...

Altijd leuk Target!
Fijne moederdag!

MissFluffy said...

De winkel was helemaal voor jou alleen gereserveerd ,zeker ! 'lol'
Dat is het leuke aan shoppen in Amerika ,dat het geen koppen lopen is zoals hier .
Happy mothers day !

Groetjes ,

Sisley said...

Winkelen is altijd mooi mee genomen, en als je dan geslaagd bent...kan je dag niet meer stuk.Ieder geval de beestjes zijn ook goed in het zonnentje gezet.

Annemiek said...

Nou ze is uit d'r bol gegaan met shoppen hoor :)

Natasja Valentijn said...

Ach, die afschrift... Je mag jezelf toch ook wel eens verwennen, nietwaar? Je bent in ieder geval goed geslaagd! Have fun with it!

Kristel Holsbeek said...

Een Target vind ik leuk om in rond te kuieren;-)

Petra said...

Leuk, zo'n dagje shoppen en helemaal, als je goed slaagt!