Sunday, February 04, 2007

Wie leest er mee??


Ik zag laatst een oproep bij een collega-Blogger dat mensen die het Blog volgen even een berichtje moeten achterlaten wie er allemaal mee leest en misschien waarom. Het is natuurlijk leuk om te zien dat er meer mensen zijn die onze avonturen volgen dan onze vaste schrijvers. Dus kom je op ons Blog laat even een berichtje achter!!

14 comments:

Eliane said...

Ik heb je in mijn reader zitten omdat ik het bijzonder intriguing vind wat jullie aan het doen zijn. Kan je daar een beetje eten bv? Of moet je dat ook allemaal bij de wallmart halen? Ik weet dat als je in Canada de pampa inrijdt je binnen de kortste keren alleen nog maar hamburgers met frites kunt krijgen. En als je geluk hebt een losse tomaat ofzo. Maar misschien hebben wij meer wildernis en is het bij jullie agrarischer. En ik ben een stadsmensch.

Petra said...

Ik lees je blog ook mee. Zijn zelf twee jaar geleden naar Amerika verhuisd en vind het heel interessant om te lezen hoe jullie die stap ervaren.
Groetjes Petra

Hans Hendriks said...

Hi Eliane, we hebben hier in het dorp een grote Brookshire supermarkt, een aantal Mexicaanse restaurants, grill/barbeque tenten en de bekende DQ ea. die je overal langs de Interstates tegen komt, dus we zitten nog redelijk in de bewoonde wereld, ook al merk je daar niet veel van, gelukkig maar.

Anonymous said...

Hallo daar,

ik volg al ee tijdje jullie belevenissen en vind het best wel spannend. Je lijkt je er goed thuis te voelen en je bent al helemaal ingeburgerd. Nog heel veel succes met de ranch en ik blijf volgen, hoor!
Groetjes,
Sarah

Anonymous said...

Ben via usa4all forum beland op je blog en ben benieuwd naar je avonturen in Texas. En Airstreams zijn wel waanzinnig cool, trouwens!

Patrick said...

Hey Hans,

Natuurlijk lees ik ook mee via mijn RSS Reader.

Groeten,

Patrick

Anonymous said...

Ik heb jullie blog ontdekt via 't USA4ALL forum en kijk nu elke dag even. Vind het ontzettend boeiend om te zien hoe iets (jullie ranch) vanaf de grond wordt opgebouwd. Ook vind ik het klussen interessant. Verder ben ik geïnteresseerd in Amerika omdat ik zelf in de zomer een grote tour ga maken door de states. Veel succes verder!

Grt Mr-Leo

Anonymous said...

En natuurlijk lezen wij ook mee
Nog van harte gefeliciteerd met het
behalen van jullie driver's licens

Dizzymisslizzy said...

Ik lees mee en heb je nu ook via mijn RSS Feeds toegevoegd. Normaal deed ik mijn "blogronde" als ik tijd had. Nu kan ik sommigen beter bij gaan houden.
Ik lees mee omdat ik het geweldig vind wat jullie hebben gedaan en nog gaan doen. En natuurlijk kom ik nog een keer langs om alles zelf te kunnen bekijken.

Anonymous said...

Had ik al gezegd dat ik ook meelees via mijn RSS?

Anonymous said...

Ik geloof dat ik dit blogje gemist had. Maar goed je wist al dat wij meelezen, dagelijks. Ik vind het leuk om de verschillen tussen jullie en ons te zien. Jullie Texas en wij in NY.

gr Gert-Jan en Petra

Anonymous said...

Karin Anzion

Het begint al steeds meer te lijken. Maar wat een werk allemaal.
Leuk dat je zoveel foto's maakt, zo kan iedereen alles goed volgen.
Volgens mij voelen jullie je als een vis in het water daar.
Prachtige omgeving, geniet ervan.
groetjes uit nederland

Anonymous said...

We hebben jullie weblog via usa4all forum ontdekt. We wonen zelf in zweden en hebben daar een hotel.
Wij houden ook een weblog bij en dat is bjornvallen.web-log.nl
we komen in juni naar de states.
Maar jammer genoeg niet bij jullie in de buurt meer in de buurt van petra. ik denk dat we even bij hun langs gaan.
Mvg,

Roman en Bianca

Anonymous said...

Jaha...en wij lezen ook dagelijks mee! En binnenkort mogen we jullie avontuur eens van dichtbij bekijken, we kunnen niet wachten...tot mei !

Jesse en Tanja