Friday, February 09, 2007

Fire




Het is hier in Texas normaal je eigen afval te verbranden, dus wij vandaag maar even tuinafval verbrand, ruimt lekker snel op. Daarna het bos in om wat hout te sprokkelen of hakken en nu gezellie bij de open haard, een vurige dag ;-)

7 comments:

Patrick said...

Hele mooie grote open haard!

Altijd gezellig zo'n vuurtje.

Anonymous said...

Lekker is dat he vuurtje stoken. Vanwege de grotere ruimte hier zijn er veel meer dingen die mogen of waar men niks tegen doet, is je dat ook al opgevallen?

Hans Hendriks said...

Helaas komen er steeds meer regels, maar er mag natuurlijk wel veel meer dan in Nederland, we hebben niets voor niets een unristricted area uitgezocht

Anonymous said...

Hoi Hans en Bianca,

Vandaag eigenlijk pas jullie blog ontdekt, gaaf om jullie een beetje te volgen. Via Alles Amerika had ik al wel een paar keer op de site gekeken trouwens.

Tja, RV's, paarden, dikke Amerikaanse auto's, prachtig he?

Groetjes,
Monique
(Nieuwenoord)

Hans Hendriks said...

Hoi Monique, welcome, altijd leuk om te lezen dat mensen on Blog leuk vinden, daar doen we het tenslotte ook o.a. voor. Groet Hans en Bianca

Anonymous said...

Ook hier in verbranden veel mensen hun vuil zelf.

Wat een mega haard, heerlijk, alleen dan moet het buiten eigenlijk wel een beetje NY temperaturen gaan aannemen...haha

Hans Hendriks said...

Hoi Petra, het gaat misschien deze week nog even sneeuwen in Texas ;-( De termperaturen zijn op dit moment zeer afwisselend te noemen, morgen 22 graden (Celsius) en donderdag 5. Maar de weersverwachtingen veranderen ook regelmatig ;-)