Saturday, February 17, 2007

On location auction



Vandaag een groot deel van de dag op een veiling op locatie geweest, echt in de middle of nowhere. De spullen waren van een oud echtpaar wat alles ging verkopen om te verhuizen naar Austin, dichterbij de ziekenhuizen. Het stel had 5 jaar in Europa gewoond, dus diverse Delfst blauwe bordjes in de aanbieding. Het huis werd ook per opbod verkocht en ging voor 47000 Dollars weg, leuk huis compleet met 2 hectare grond, op de foto's staat het huis op de achtergrond. Ik heb zelf 2 truckloads gekocht. o.a. 2 picknicktafels, 2 Adirondeckstoelen, diverse gereedschap en wat items voor in de winkel, dus was een succesvolle en zonnige dag. Bianca heeft de hele dag bezoek gehad van buren, dus was ook gezellig.

1 comment:

Annemiek said...

Mooi, een paard en 2 ezels. Die namen Thelma en Louise had ik ook uitgezocht voor onze beagles, maar ik werd geveto'd en ze kregen andere namen.
Ik wist niet dat ezels de coyotes weg houden, ze maken wel een herrie :) Hier in de buurt staan lama's bij schapen in de wei, ook om coyotes weg te houden.