Monday, February 05, 2007

Buren




Vandaag ook nog even bij de buren geweest, doodsaai ;-) Geintje, even verderop is een van de vele kleine begraafplaatsen, waar je blijkbaar voor 25 Dollars kan reserveren, daarnaast kan je al een graf kopen en weer doorverkopen, want ze staan regelmatig in de American Classifieds, voor 600 Dollars een mooi plekje, dan ontbreekt alleen nog de kist, maar die zijn in elke houtsoort vekrijgbaar vermoed ik. Opvallend bij deze begraafplaats was de basketbalpaal ernaast, misschien als je even niets te doen hebt.

5 comments:

Patrick said...

Nou van lawaai zul je van je buren geen last hebben :-)

Ik weet niet of dit in jouw village ook het geval is maar ik vind dat er in Amerika ontzettend veel kleine begraafplaatsen zijn.

Hans Hendriks said...

Hier in Texas ook, vaak de enigste borden die je langs een Highway ziet zijn verwijzingen naar een begraafplaats of een Historic marker, wat een schuur kan zijn uit 1930 ;-)

Eliane said...

Wij hadden een keer een geweldig goed commercieel idee toen we op een begraafplaatsje met uitzicht op de Altlantic stonden. In Nederland is begraven onbetaalbaar duur geworden, waarom geen begraaftoerisme organiseren? Voor bruiloften worden familieleden tegenwoordig ook overal heengesleept. Dus een gezellige begrafenis in zuid-Frankrijk of Nova Scotia of Texas? Kassa!

Hans Hendriks said...

"geworden, waarom geen begraaftoerisme organiseren? "

Lijkt me een gat in de markt! Kleine woordspeling ;-)

Maar hier in Texas ruimte zat, boven en onder de grond

Anonymous said...

Dooie boel daar zeg.