Thursday, October 14, 2010

de 14e alweer ! aahhhh ;-)

3 october het laatste blogje geschreven, schrik, weer 11 dagen verder pfff. Bij de kerk in Centerville verkopen ze al volop pompoenen weer. Ik zag in het plaatselijke krantje dat K2 verboden gaat worden, een soort tabak met marihuana-effect wat een locale supermarkt in Centerville verkocht voor $ 16,-- per pakje. Het is dat het "nieuws" was hier anders had ik het nooit geweten.
Verder is het hartstikke druk eigenlijk gewoon, we hebben af en toe (best vaak eigenlijk wel ;-) het gevoel dat je 's morgens vroeg uit bed stapt en voor je het weet is het weer tijd om erin te gaan zo snel gaat de tijd daar tussenin. Afgelopen dinsdag kwamen we om 6.15 uur uit bed (want "container-laaddag")Hartstikke donker was het nog buiten en toen ik uit het keukenraam keek en de lampen daar aandeed zag ik de reflectoren van de vrachtwagen oplichten buiten, de containerwagen stond er al ! Misschien een beetje gekke afwijking maar dat kan ik dan toch wel een heel mooi gezicht vinden hoor. Zo'n grote vrachtwagen die daar dan naast de opslag geparkeerd staat en een chauffeur die nog even lekker ligt te slapen in zijn vrachtwagen "gewoon" op onze oprit. We maken ze altijd pas wakker als we gaan laden want ze zijn al zo vroeg 's morgen vertrokken hierheen, vaak zitten ze al om 3 uur smorgens in de auto. De honden zijn er al zo aan gewend die worden er niet eens meer wakker van terwijl ze blaffen van elke andere auto zo'n beetje.

Eergisterenavond deden de katten een beetje vreemd in de tuin en liep er toch een WASBEER bij het kippenhok, meestal vind ik wasberen wel leuk om te zien maar deze was erg GROOT er zag er helemaal niet vriendelijk uit met die hoge rug en dat stijve loopje zo in het halfdonker maar dat heeft zeker met Jason zijn gegrom te maken gehad. Wasberen lusten trouwens ook graag vis, we hebben ze allemaal nog maar het is wel heel "toevallig" dat we jaren geen wasbeer zien en nu we een vijver (met verse vis) hebben ineens wel... ;-)

Vandaag zijn de hekkenzetters ook geweest om te meten en offerte te maken. Die belden eind van de middag al met een prijs dus hopelijk gaan ze morgen al beginnen.
Alvast 1 vrachtwagenchauffeur vandaag was heel blij met het vooruitzicht dat onze hekopening een stuk wijder gaat worden, dan hoeft hij niet meer achteruit naar binnen te rijden maar vooruit het hek in, draaien bij de barn en dan lossen, een stuk gemakkelijker voor hen.

Het is nu 11.23 PM dus tijd om de compuut uit te gaan zetten, morgen weer een nieuwe dag !





7 comments:

Natasja Valentijn said...

Ik hoop dat de wasbeer de vissen met rust laat. Wel typisch dat hij nu rond jullie huis loopt.

Sisely.nl said...

Wens jullie ook een fijn weekend.Ja de datum die tikt maar door, het gaat allemaal vliegens vlug.

www.vandijkjes.punt.nl said...

Gaaf een wasbeertje. Nog nooit in echt gezien..

Hier gaat de tijd al net zo snel. Zo denk je dat het maandag is en nu alweer vrijdag..

gr petra

Petra said...

Volgens mij is onze vijver een paar jaar geleden ook leeg gevist door een wasbeer. Het zijn best leuke beestjes om te zien, maar wat kunnen ze een troep maken!

Bibi said...

Ik heb ook nog nooit van K2 gehoord, apart hoor. Ik hoop dat die wasbeer blijft want als ie ooit weer vertrekt kan het misschien betekenen dat je geen vis meer hebt...

Kristel Holsbeek said...

Hé als je kan, volgende keer een foto? Moet wel heel leuk zijn om een wasbeer te zien...maar niet voor je vijver. Hopelijk blijven ze ervan af;-)

MissFluffy said...

De tijd gaat zeker snel als je dagen zo gevuld zijn .Dacht even dat jullie bezoek hadden .

Hopelijk kweken je visjes zoals je kippen ,dan is er meer dan genoeg voor de wasbeer 'lol'.

Groetjes Nancy