Tuesday, June 15, 2010

Dinsdag....(weet niets anders te bedenken)

Want het is al bijna 12 uur dus nog even blogje doen en dan naar bed. Vanmorgen zijn we vroeg begonnen want de container was hier om 9 uur en dus niet zoveel inspiratie meer op het moment ;-)

De 6 katten groeien goed, de cardinalbirds zijn alledrie zo goed als veilig uitgevlogen. 1 hebben we uit de bek van Fuzzie gehaald, en terwijl we door de volwassen vogels aangevallen werden teruggezet in het nest en een paar minuten later was het "kuiken" gevlogen met zijn ouders mee. We hebben ze niet meer teruggezien dus het zal wel goed zijn (denken we dan maar)

Het is hier onveranderlijk warm, de luchtvochtigheid is teruggegaan van 97% naar 79% ongeveer bij zo'n graadje of 40 ruim (in de schaduw) De regen was heerlijk, we hebben 2.5 dag regen gehad in de tussentijd maar het is nu dus elke dag stikbenauwd buiten. Vanmorgen met container laden heb je echt een handdoek nodig want het zweet loopt in straaltjes van je hoofd en we houden graag alle dozen droog ;-)

Hans heeft vandaag een proefrit gemaakt in een auto, naast de eigenaar die aan het stuur zat. Dat doet hij nu dus niet meer.... de bestuurder reed met gillende banden weg, kwam elke bocht in en uit met piepende banden en dat terwijl de auto ook niet zulke beste remmen bleek te hebben waardoor ze op een gegeven moment bijna midden op een voorrangsweg stonden (waar zij dus degenen waren die geen voorrang hadden) toen hij uren later thuis kwam zag hij er nog een beetje wit van.

Rep zijn oude Australian Shepherd is overleden tijdens familiebezoek bij zijn kinderen en kleinkinderen. Ze is 16 jaar geworden, dus een heel mooie leeftijd en ze was erg slecht ter been maar toch zullen we haar best missen het oude beestje.

4 comments:

MissFluffy said...

Ik hoef het je niet vertellen he maar hier is het weer niet om naar huis te schrijven .Van zomer is weinig spraken tenzij je houd van 20/22C°.En dit weekend gaan we eerder naar de 16C° en nat weer .

Altijd leuk die dierenpraatjes ,alleen ontzettend triestig als je eentje moet afgeven .16 jaar is best al wat ,zeker voor een hond .Je bent zo gewend aan hun aanwezigheid,hopelijk komt hij dit snel te boven .

Groetjes Nancy

Petra said...

Dat vind ik vaak het moeilijkste aan de blog: een titel bedenken! Ach, wat verdrietig, dat zijn Aussie is overleden. Maar zestien jaar! Dat hoop ik, dat Cosmo ook gaat halen!

Monique said...

Mooie leeftijd, 16 jaar, maar wat zal Rep zijn maatje missen!
Ik
ben niet jaloers op het weer bij jullie, krijg het al warm als ik het lees.

www.vandijkjes.punt.nl said...

Leuk zo'n proefritje. Je mag blij zijn levent uit de auto te komen.

Ik krijg het ook een beetje warm als ik dat lees, maar wij gaan vrijdag naar Las vegas en daar is het ook 100F, hier maar in de 70 op dit moment met regen en onweer en storm.

Onze Rhomar is nu 14. En echt oud in doen en laten en doof dat wil je niet weten maar verder nog ok. Hopelijk gaat ze nog een paar jaar mee.

gr petra