Wednesday, August 12, 2009

Op een ochtend in Buffalo Texas

was iemand om 6 uur wakker (ik natuurlijk weer ;-), ik had gedroomd van een heel erg grote doos die vandaag mee moest in de container en ik wist alleen wat erin zat, dat het heeeeel belangrijk was maar ik wist niet van wie die doos was ! Beroepsdeformatie noemen ze zoiets geloof ik ;-) Klaarwakker was ik, stress ! al was het maar een droom, dus de badkamer in die naast de slaapkamer ligt om mijn lenzen in te zetten, onze badkamer heeft ook een toilet, dat is erg handig bedacht in deze huizen. En in dat toilet zwom een MUIS, ik weet het zeker: het is " die muis van de airco" , hij was namelijk best groot en was nu helemaal niet happy zo te zien, de binnenkant van de pot loopt behoorlijk schuin af en dat is zijn redding geweest, hij kon net elke keer een beetje op het hellinkje hangen om zijn snuit boven water te houden. Dus muis aan zijn staart uit de pot gevist en buiten neergezet waar hij kon opdrogen en weer op temperatuur komen. Die zal zich nog wel een keer bedenken voor hij uit een WC pot gaat drinken.
Een paar uur later kwam de container, het was een forse vracht dit keer: ruim 160 dozen (gewicht 4069 lbs = 1849,54 kgs alleen voor de pakjes)+ 1 auto die erin geduwd moest worden en die op de rem leek te staan, en dat viel dus nog helemaal niet mee. Elke doos heb ik voor die weggaat hier minstens 4 x in mijn handen gehad, vandaag nog een keer van de storage op de wreckerservice truck en vandaar stapelen in de container. We zijn ruim 2.5 uur bezig geweest en het was weer pittig zweten vandaag. Vanmiddag kwam een chauffeur een Harley Davidson met voorschade brengen, de berijder had diep " in the dirt gedigged" het hele voorwiel verdwenen en de vorken krom. Die hebben we samen met de chauffeur met de hand gelost want het was niet echt handig op de carhauler geladen waar hij mee kwam. Dus weer een liter zweet verdwenen.
Het is nu 4.30 in de middag en er belt zojuist een chauffeur dat hij onderweg is met nog een " wrecker Harley Davidson" in het bed van zijn pickuptruck. de lading rolt niet en rijdt zeker niet dus we hebben nu buurman Ed maar even gebeld of hij straks komt om te helpen met de tractor. Onze armpjes zijn een beetje langer geworden vandaag en ik voel me niet meer zo " in de kracht van mijn leven" als gewoonlijk ;-) (kan dat eigenlijk nog wel als je de 40 gepasseerd bent ? ;-) ;-)

7 comments:

sisely said...

Wat een gedoe allemaal, wat een droom. Je bent zo jong als je, je eigen voelt.En zo zie je maar weer dat er altijd wel weer iets is wat gedaan moet worden.Suc6 ermee.

Anonymous said...

ieder ander?? zou die muis kopje onder hebben geduwd toch..horror in the bathroom.... nee hupje hupje opdrogen in het zonnetje en dan hupje weer naar binnen om de boel kapot te bijten, anders krijgt-ie maar een zonnesteeK haha ....je lijkt mij wel: kan nog geen animalrescue Houston met droge ogen bekijken...en wees blij dat je 40 bent nog , kan je verzekeren richting 50 wordt alles VEEEEl minder ( ik heb nog maar drie weken om van mijn 40 plus krachten te genieten, zucht) xT

Kasaka said...

Ha ha, ik zit hier hardop te lachen over de muis! Ik had hem ook gered, hoor. Als puntje bij paaltje komt vind ik toch de (meeste) dieren lief.

Annemiek said...

Ik geloof ook dat ik die muis gered zou hebben. Hoewel, ik zet binnen ook vallen neer en niet van die soort waar ze mee in leven blijven.
Vervelend die dromen over je werk!

Martin said...

Wees maar blij dat je het licht in de badkamer hebt aangedaan en niet (zoals ik altijd doe) 's nachts in de donker naar de toilet gaan. Je moet er niet aan denken dat je er zit met zo'n grote muis bij je open en bloot liggende private parts. Brrr... LOL!

Ik zou hem ook buiten hebben gezet hoor. Het zou zielig zijn als je zou doortrekken om er vanaf te zijn.

Bibi said...

Hahaha wat een leuke verrassing in die pot, gelukkig was het dan maar een muis, al is ie dan best groot.
Ik zou hem ook wel gered hebben(met een van Scott's uit de kluiten gewassen barbeque spatels)

MissFluffy said...

Ik zou hem misschien ook wel redden van de verdrinkingsdood maar enkele kilometers verderop pas vrijlaten 'lol' anders geraak je nooit van die muizen vanaf .
Wij vangen ze hier tegenwoordig met een levende val ,iets dat zeer goed werkt en zetten hen 5 kilometer verderop uit in een natuurdomein.
Zolang je pluimvee hebt ,zullen die muizen er rondhangen .Geen ontkomen aan ,helaas
Groetjes Nancy