Wednesday, April 11, 2007

Lake Fairfield





Vandaag op Bianca's verjaardag een middagje vrij genomen en naar Lake Fairfield gegaan, één van de vele meren in de buurt. Het bijzondere aan dit meer is dat het fungeert als koelwater van een fabriek waarddor het water het hele jaar door lekker warm is. Ook is het meer bekend door de aanwezigheid van zeearenden. We hebben ze niet gezien, wel een stuk of 13 gieren die boven ons rondcircelden omdat ze een paar stukjes wit vlees zagen braden ;-) Was heerlijk weer, graadje of 26 en een lekker windje. Het park was helemaal leeg dus ideaal, wat leuk is met zwemmen of vissen in de parken is de aanwezigheid van picknicktafels en barbeques zodat je er de hele dag kan vermaken.

4 comments:

Eliane said...

Nou, gefeliciteerd hoor! En wat zalig he, zo'n heel meer voor jezelf alleen. Dat overkomt je in Canada ook makkelijk, en het is mind boggling ongelofelijk. Zulke leegte kennen ze niet in Nederland.

Anonymous said...

Bianca nog van Harte Gefeliciteerd!

Gr Petra

Anonymous said...

Bedankt voor de felicitaties ! en Tjee Petra, jij ook gefeliciteerd dat die heks die toch eindelijk opgepakt is. Denk dat ze van de IRS ook nog wel een behoorlijke duw zal krijgen.
Groetjes !
Bianca

Anonymous said...

Van harte gefeliciteerd.Ik was afgelopen zaterdag jarig !
Hier in Toledo is het nog steeds erg vies weer.

groetjes,
Anneke