Sunday, April 29, 2007

Goede week


Weer een week voorbij en was een leuke week en financieel gezien een goede week. We zijn nu een maand open en merken duidelijk vooruitgang in alle 3 de bedrijfjes. De camping krijgt steeds meer naam, steeds vaker aanvragen en ook regelmatig bezoekers. Gisteren nog een stel op een dikke Harley gehad die dol enthousiast vandaag vertrokken. Ze vinden onze camping uniek, net als ons, en komen zeker terug. De winkel had een topverkoop en de grafische tak diverse nieuwe opdrachten en 2 nieuwe klanten. We hadden gehoopt om rustig iets te kunnen opbouwen en lijkt erop dat dit ook gaat gebeuren, we hebben geen flauw idee wat de zomer gaat brengen en blijven gewoon werven, inmiddels zijn we lid van 5 campingclubs en we gaan ervanuit dat dit vooral in de zomer moet gaan helpen. In de winter komen de snowbirds (gepensioneerden) en de hunters richting Texas dus ook daar moeten we kunnen scoren. Kijken wat de volgende week ons gaat brengen, in ieder geval veel zon en een graadje of 30 ;-)

4 comments:

Anonymous said...

Heerlijk als al je energie vruchten gaat afwerpen. Bij ons net zo. Je hebt er zoveel voor gedaan en nu komt het langzaam van de grond.

Anonymous said...

Heel leuk te lezen dat jullie het prima doen.
Dat is het eerste wat ik doe ,even enkele blogs bijlezen en hopen dat jullie toch iets neergeschreven hebben .Blijft ontzettend leuk voor ons om jullie avonturen te volgen .En kriebelen dat het hier doet .
Groetjes MissFluffy

Annemiek said...

Fijn dat het zo vlot loopt, toch al zo snel.

Petra said...

Fijn dat het zo lekker loopt al.
Leuk ook de foto van de Harley met de Airstreamer er bij.