Thursday, April 26, 2007

Cats





Clyde hebben we nog steeds niet uit de boom gekregen. Hij zit te hoog om in de boom te klimmen en is ook te gevaarlijk. Buffalo kent geen brandweer met ladderwagens dus kan ook niet. De sheriff weet het ook niet, dus gewoon maar wachten. We hebben Clyde wel natgespoten, dus hij heeft wat te drinken. Inmiddels is onze straycat steeds brutaler geworden en eet al uit de hand, gelukkig is het een kater, dus geen nestje over 2 weken. Bonny vind het maar vreemd een andere kat en blijft wat grommen, Clyde zal ze niet missen, want de 2 hadden niet echt een goede relatie, vooral Clyde had de neiging om Bonny dag en nacht te pesten. Maar we hopen dat Clyde van de honger uit de boom komt en niet eruit valt want zo handig is hij ook weer niet. Nog een leuk shot van het oude dowtown Buffalo, niet veel meer te doen, de actie is meer bij de Interstate, veel restaurants en tankstations.

6 comments:

Anonymous said...

Arm beest. Maar wat kan je er aan doen, klimmen????

gr Petra

Anonymous said...

Misschien kunnen jullie een groot laken gebruiken als vangnet en hem dan met water uit de boom spuiten?

Hans Hendriks said...

@ Mr-Leo en Petra: water hebben we al geprobeert, helaas te weinig druk, kat wordt alleen nat. Vanochtend een parasol in de boom gestoken om zijn terugweg makkelijker te maken. De kat heeft helaas een paar steekjes los, dus snapt het niet helemaal. Het is trouwens al de tweede keer in de korte tijd dat we hem hebben. De vorige was een wat makkelijke boom en in de winter, dus niet vol met bladeren waar je in kon klimmen, heb de littekens nog ;-)

Anonymous said...

Ik hoop dat hij er veilig uit komt! Kun je niet een tuigje aan doen en dan jezelf zekeren met touwen? Als een soort berg beklimmer? :)

Hans Hendriks said...

@Mr-Leo Goed nieuws, hij is uit de boom zonder ik tuigjes moest gaan breien ;-) Kijken hoe lang het nu goed gaat!

Anonymous said...

RuneScape Cheats & Hacks