Wednesday, March 21, 2007

Eerste camper



Gisteren hebben we de eerste camper op het terrein gekregen en we zijn goed begonnen. Chuck en Anneke uit Toledo, Ohio zijn al 5 maanden onderweg met een 40 feet RV ( zie http://goldenshoervtrip.blogspot.com/ ) en hebben onze camping gevonden via het Blog van Blips ( zie http://usadutch.com/blips/ ) Anneke is van oorsprong Nederlandse en heeft Chuck in Nederland leren kennen waar hij werkte. Het was een gezellige avond en hebben veel ervaringen en verhalen uitgewisseld, nu maar hopen dat alle gasten zo aardig zijn, maar dat zal de tijd leren. We hebben gelijk onze gate aangepast waardoor we wat makkelijker te vinden zijn. Vandaag wordt er weer hard gewerkt aan water en stroom, dus business as usual.

8 comments:

Patrick said...

Gefeliciteerd met je eerste camper. Ik heb alle vertrouwen dat je in de komende maanden vele andere campers op bezoek krijgt. Veel succes!

Anonymous said...

Leuk die borden bij de gate! Die witte pijpen die je ziet liggen, zijn die voor 't water? Ik vind foto's van de techniek interessant, vandaar :)

Hans Hendriks said...

Mr-Leo

Hoi, de pijpen zijn voor de electriciteitskabels, nogal veel gophers en andere knaagdieren hier en gaat allemaal langer mee, see ya

Anonymous said...

We vonden het ook heel gezellig.We zijn nu in Texarkana,net over de grens in Arkansa. Morgen hopen we naar Memphis te gaan en verblijven bij Tom Sawyer aan de Mississippi.

Groetjes,
Chuck en Anneke

blips said...

Zoe zie je maar weer hoe je via weblogland overal kunt komen.
Wel grappig hoe dat is gegaan ;)

Anonymous said...

Wat leuk om zo Nederlandse Amerikanen op bezoek te krijgen... Hopelijk gaan ze ook nog naar NY..?
Ik weet daar nog een leuk motelletje ....
Gr Petra

Annemiek said...

Leuk zeg! Mooie gate heb je ook.

Dizzymisslizzy said...

Die tulpen bij de gate zag ik bij Big Lots. Ik zat al te bedenken wat je daar nou allemaal voor leuks mee zou kunnen doen. Voor jullie natuurlijk perfect! Sla wat extra in dan kun je ze over een paar jaar vervangen als de boel verweerd is.