Friday, March 04, 2011

Woehaaaa druk



Tjonge, het is al weer 4 maart. Eigenlijk valt er weinig bijzonders te melden, we laden gezien de drukte wekelijks een container en deze week is er een record aan pakketten meegegaan, zo'n 250 stuks. De chauffeur van de containerwagen had gelukkig ontzettende haast want die moest om 1 uur weer in de haven zijn dus die heeft meegeholpen met laden, desondanks hadden we best wat spierpijn 's avonds. De laadhoek was nog maar net leeg en UPS en Fedex kwamen al weer een fors begin maken met de boel vol te zetten. We beginnen nu zelfs af en toe om 5.30 uur 's morgens en soms tot 9 uur s avonds en dan is het nog niet af maar we hebben geen klagen, het lijkt soms net echt werk ;-) We proberen nu wel wat vaker om niet ook het hele weekend te werken, dus gewoon op af en toe eens een paar uur wat anders gaan doen want het is heerlijk weer om buiten wat te doen voordat de zomerhitte ineens weer toeslaat. Dat kan hier zomaar over 1.5 maand al zijn.

Van de paardentrainster weer niets gehoord of gezien, dus die gaan we maar weer eens bellen komende week.

Om wat zitvlees/vet ;-) kwijt te raken heb ik afgelopen weekend nog even snel een vijver erbij gegraven want dat kabbelende water is zo rustgevend ;-) We hebben nu 3 vijvers, 1 voor de kikkers en padden, 1 voor Wally en Marty (de enige Walmartvissen van de 15 die het overleeft hebben) en de grote voor de Koi's. Nu nog wat waterplanten bestellen want het gemakkelijke daarvan is......jawel, die hoef je geen water te geven behalve dan af en toe de tuinslang in de vijver hangen ;-)


4 comments:

Bibi said...

Leuk hoor, zo'n vijver. Ik wou dat wij een vijver hadden, met cattail, yum!;-)

MissFluffy said...

Zijn best lange uren die jullie maken en kan dan ook best begrijpen dat jullie je weekends wat vrij proberen te houden .

Leuk die vijver maar waarom geen zwemvijver van maken ? Kan best van pas komen als die hitte er weer is .

Groetjes Nancy

Anonymous said...

wat ziet het er toch al helemaal anders uit, dan toen wij bij jullie waren-alweer twee jaar geleden in deze tijd- de porch was toen net klaar maar de barn etc is later gebouwd, net als de vijvers. Keeps u busy anyway naast de bizniz; als je maar lekker bezig bent toch daar gaat het om..?!
Hier stralende zon en lekker fris; voorjaar in de lucht. Ik ben toch meer van de 4 seizoenen ; geeft wat reuring in life;-) xT

Annemiek said...

Een drinkbak voor de wasbeertjes :)
Lekker dat je al zo buiten kunt werken.