Wednesday, March 30, 2011

en toen waren er nog 6 , nog 1 en geen

Het is weer (of eigenlijk nog steeds) hartstikke druk, en nu vooral met zaken die niet echt opschieten zoals talloze backorders, 2 daagse shipping om iets snel hier te krijgen maar wat dus eigenlijk hier betekent: de shipping is wel 2 dagen maar..... het kan best een weekje duren voor het het warenhuis verlaat. grrrr Orders die compleet verkeerd geleverd zijn, dubbel of met verkeerde onderdelen erin. En we zitten met smart op onze nieuwe bureaustoelen te wachten eigenlijk wel want Hans zit nog op een oude keukenstoel en ik op een bureaustoel die we uit Nederland vandaan meegenomen hebben en die was toen al niet nieuw meer. En maar piepen dat we allebei wat last hebben van onze rechterschouder pfff Voordat we op het idee kwamen dat we eigenlijk gewoon goede bureaustoelen moesten hebben... ouderdom komt met gebreken ;-) Tussendoor nog weer een creditcard van ons die misbruikt werd dus allerhande leveranciers aan de telefoon dat de card niet bruikbaar meer was dus maar met een andere creditcard betaald. Ze hebben het zelf ook allemaal wel 1 of meerdere keren meegemaakt en we doen al wat langer zaken met ze dus ze hebben er alle begrip voor.

Don, onze laatste vaste gast is inmiddels verhuisd naar zijn dochter want van de camping is het septic system dus kapot (pomp waarschijnlijk en de drainlines in het weiland) + nog een lekke waterleiding in het douchegebouw en in de Airstream waar Don in woonde had de handle van de douche het begeven en bleef de kraan lopen. Dus we hebben besloten die "camping activiteit"voorlopig maar even op een heel laag pitje te zetten. We hebben het er ook te druk voor eigenlijk. Onze Airstream waar hij in woonde was binnen 1 dag al verkocht ! dat is nog eens snel en die gaat van de week door Red weggebracht worden naar Austin naar zijn nieuwe eigenaar die er de koning te rijk mee is. Dus we hebben nog 1 Airstream over en die houden we.

Vandaag ook een carlift gekocht zodat er gemakkelijker aan auto's gesleuteld kan worden hier, die wordt komende week gebracht en geinstalleerd: kan 8000 lbs tillen dus dat is netjes.
Nu nog een metalen opslag erbij met een betonnen vloer en we kunnen weer even vooruit. O ja, en de oprit moet verbreed worden dus vandaag Jim maar even gebeld weer wanneer hij daar tijd voor heeft om weer een vracht White Rock te storten en te egaliseren zodat chauffeurs wat minder moeite hebben om links aan te houden als ze bij ons het hek binnenkomen. Dus nu nog 2 x Jim bellen want hij zou volgende week komen en als we hem niet minstens nog 2 x bellen komt hij nooit weten we inmiddels.

We hadden gisteren nog 7 kippen, en die hadden we al een heel poosje en daar was ik heel blij om eigenlijk wel. Toen ik gisterenavond in bed lag hoorde ik de coyotes weer akelig dichtbij en jawel... vanmorgen een berg veren in de achtertuin, een spoor van veren over meters lengte, toen nog een berg veren en verder niets. Tot ik Marley in het weiland zag staan: die speurneus had dus de rest van de kip gevonden. Wijlen Kip was helemaal uitgebeend en wat het ook geweest is: het lust in ieder geval geen eieren want midden in de kaalgevreten ribbenkast lag een prachtig heel gebleven spierwit ei. Het was een erg naar gezicht maar toch een soort van knap hoe die kippenmoordenaar daaromheen gevreten heeft en het ei heel heeft kunnen houden. Dus stond ik vanmorgen om 7.30 uur terwijl de container al klaar stond om te laden nog even snel een kip te begraven in het weiland want ik ben er vrij zeker van dat Marley dat dode beest mee in huis had genomen ;-)







9 comments:

Petra said...

Jee, dat is ook wat, dat ze het ei niet aten. Ik dacht juist, dat ze daar dol op waren. Wel goed, dat het zo druk is, toch?

Natasja Valentijn said...

Nou, jullie heben het er inderdaad maar druk mee! Fijn toch? Heeft de hond van de overbuurvrouw zich toch niet meer laten zien? Maar ja, nu heb je weer een coyote rondlopen...

Petra said...

Jemig, dat moet een fraai plaatje geweest zijn zeg... Dat hele ei er nog bij. Ieks....

www.vandijkjes.punt.nl said...

Jakkies. wat apart dat het ei nog heel was. Moet wel een heel voorzichtige moordenaar zijn geweest die dus niet van eieren hield. Tja campings en motels. het klinkt heel leuk maar d e realiteit valt toch niet mee. Wij hadden vandaag een potentiele kopen. Fingers crossed.

gr petra

Anonymous said...

bijna Pasen.....1 ei is geen ei..;-0 xt

MissFluffy said...

Wild leven is heel leuk maar dan ook zolang ze van je eigen dieren afblijven .Zijn die katten dan nog veilig ? Ik zou me nogal ongerust maken .

Groetjes Nancy

Annemiek said...

Wat erg van de kippen. Ik ken het helaas ook.

Bibi said...

Wat erg! Ik zie het helemaal voor me, jullie op die oude stoelen.;-)
En dat van de kip is trouwens ook verschrikkelijk.

Kristel Holsbeek said...

wow jullie hebben het wel lekker druk zo te lezen. Wel knap van de kippenmoordenaar zo rond dat ei te eten, moet een heel raar zicht geweest zijn;-(