Friday, February 05, 2010

En weer weekend



Niet dat we dan niet werken, want vandaag een container geladen met een nieuw record aan pakketten: 161 stuks, totaal gewicht 5300 lbs, morgen heb ik spierpijn dat weet ik zeker ;-) Dus daarna is het tijd voor de afhandeling van het papierwerk morgen en overmorgen dus (en maandag) Nu is het toch geen weer om buiten wat te doen want het blijft "gewoon" koud en na het weekend krijgen we weer nachtvorst, denk dat we naar Mexico moeten gaan verhuizen ;-)

Boy kan inmiddels weer gewoon eten HOERA, zonder dat hij naar de paardentandarts hoefde, ineens was het euvel verholpen. Wat was en ben ik blij dat hij weer gewoon kan eten want hij had letterlijk honger als een paard. Blijkbaar heeft er een stokje of stekel in zijn mond gezeten, komt vaker voor aldus de assistente van de paardentandarts die begin van de week belde. Zeker met de slechte hooikwaliteit van afgelopen zomer.

Fuzz doet het erg goed, hij vernielt graag spullen in huis, hij jat pennen, oogpotloden, verscheurt papiertjes uit de prullenbak, buiten gaat hij de kippen achterna, als hij zijn zin niet krijgt hangt hij aan je voeten of mept een van de honden en ......hij laat nog steeds afschuwelijke winden (is nog erger geworden want hij is tenslotte groter geworden dus meer uitstoot van gassen pff), ik heb al diverse soorten kattenvoer geprobeerd en voorlopig staat de spuitbus Febreze nog steeds voor het grijpen want het wordt er niet beter van. Hij is absoluut niet ziek dus, kerngezond zelfs maar dit is de eerste kat die we hebben die zo kan STINKEN. Bij voorkeur als hij over tafel langs je heen loopt (dat mag niet maar des te leuker voor hem) Een oude nepbontmuts is zijn prooi en wordt door het hele huis heen gesleept en Fuzz is er nog steeds niet van overtuigd dat het ding echt dood is, zie foto's

8 comments:

www.vandijkjes.punt.bl said...

Gelukkig dat het probleem van Boy vanzelf is opgelost.

Hier ook koud hoor. maar het valt op dit moment best mee. Voor onze begrippen dan. Overdag vriest het maar een paar graden en s'nacht niet onder de -15C.

Haha dat stinken kennen we. Een oude hond hier in huis kan er ook wat van.

fijn weekend en hopelijk geen spierpijn Petra

sisely said...

Ja het gaat zo snel de week, dat je niet in de gaten hebt dat het dan al weer weekend is(wens jullie een fijn weekend).Fijn dat het met je paard goed gaat, en dat het over is.

Anonymous said...

Ha, het wordt vast mooi weer hoor, want wij komen d'r aan ;-) Kan ff duren, maar dan heb je ook wat.

Wat fijn dat Boy weer goed kan eten, zonder tandarts!

Weet je trouwens dat Albert hardstikke allergisch is voor katten? We kunnen vast buiten zitten tegen de tijd dat we bij jullie komen of jullie komen op camperbezoek!

Martin said...

Hahahaha, ik denk dat een winden laatende kat inderdaad flink kan stinken. Ik heb het een keer gehoord en daarna geroken en dat wil je niet dagelijks in je huis hebben hangen, die lucht!

Maar wel een lekker aktieve kat hebben jullie. :-)

Anonymous said...

ist geen vermomd stinkdier dan?;-)xT

MissFluffy said...

Het ziet er ne'n hele kadee uit .
Leuk dat Boy's probleem van de baan is , ben je toch meer gerust .

Vandaag zag ik op tv nieuws dat in Mexico zware regenval is ,al dagen aan een stuk en dat er al heel wat slachtoffers gevallen zijn .Daar ziet het er niet veel beter uit .

Groetjes,

Annemiek said...

Is er geen Beano voor katten ? :)
Je hebt het er maar druk mee! Gelukkig kan het paard weer eten!

Petra said...

Jakkes, zo'n ruftende kat! Die van ons doen dat gelukkig niet. Gelukkig is Boy ok.