Monday, February 08, 2010

New Steak House in Town




Hoewel... gelukkig niet in Town maar (hoera !) nog geen 5 minuten rijden hiervandaan is Kowboy Steak House geopend. Het is van de Champion familie hier en die hebben een RANCH (een grote dus) met veel eigen koeien dus het vlees zal daar vast vandaan komen, het is in ieder geval erg goed. Het ziet er van de buitenkant nog niet echt fraai uit en ook aan de binnenkant zal het nog wat meer aangekleed gaan worden want het een loods die ze verbouwd hebben. Maar dat vindt men hier (en wij ook) niet zo heel erg belangrijk eigenlijk. We hadden al wat lovende kritieken gehoord en dus zijn we zaterdagavond uit eten gegaan ! We waren vrij laat voor texaanse begrippen want het restaurant liep bijna leeg toen wij binnenkwamen.
We gaan zelden uit eten want meestal vinden we het zonde van de tijd, je bent zo minimaal een uur kwijt met heen en terug rijden en dan kun je hier kiezen uit junkfood of de mexicaan. Het Steak House dus..... De inrichting is echt western, hoofdstellen, sporen, zadels, familie foto's, allemaal verschillende tafels en stoelen enz enz
De kaart is klein maar groot genoeg en de bediening is super.
Je kunt kiezen uit shrimp, kip of ribeye steak in verschillende gewichten, de steak startend bij 8 oz ($ 11,50 kost dat wel ;-) echt volgende keer neem ik een grotere want het was LEKKER !) De Ribeye wordt Mesquite gegrilled op de BBQ. Om je vingers bij op te eten + verse sweet rolls met boter en een grote aardappel met verse room en gehakte chives (soort bieslook denk ik ?) of King Ranch potatoes met spekjes en room gebakken. Heerlijk ook ! en als nagerecht, hou je vast.... kun je kiezen uit taart, banana pudding en nog meer maar dus ook breadpudding met rumsauce of lemonsauce en dat is echt "to die for" die laatste. Ze zijn alleen nog open op vrijdagavond en zaterdagavond maar als we zo zagen hoe druk het was kunnen ze dat nog wel gaan uitbreiden. Wij gaan komend weekend weer in ieder geval !

9 comments:

www.vandijkjes.punt.nl said...

Klinkt heerlijk en heerlijk en heel gezellig!

Gr Petra

Martin said...

In het begin moest ik toch echt wel wennen aan het begrip 'restaurant' in Amerika, dat vaak niet veel meer is dan (voor Nederlandse begrippen) ongezellig een hal vol duwen met tafels en stoelen en walah... er is een restaurant!

Toch ga ik het Amerikaanse begrip voor restaurant steeds meer waarderen, zeker wanneer iets super local is.

Geweldig, zo'n zaak! :-)

Wout said...

Het vlees is toch niet zo taai, dat ze die grote trekzaag nodig hebben die aan de muur hangt?
Groet vanuit Spanje.

Anonymous said...

ik vond die mexicaan en dat chinese buffet en die laatste hamburger echt lekker -by the way -en dat vlees van jullie BBQ ook.. maar ja :jaar in jaar uit dan zul je wel eens zin hebben in wat anders..klinkt ook goed en zoals wij hollanders zeggen ; verandering van spijs doet eten;-) wij eten al weken stamppot vanwege de nieuwe ijsstijd die hier is aangebroken. krijg steeds meer zin in BBQ;-P xT

MissFluffy said...

Wel leuk ,dat je nu een adresje hebt zo kort bij huis .Als je dan al eens geen zin hebt in koken ,is het gemakkelijk naartoe te gaan .
En er zal altijd wel iets op menu staan dat iemand kan bekoren .
Lijkt mij lekker daar !
Groetjes Nancy

Petra said...

De varieteit aan restaurants zou ik erg missen! Fijn, dat jullie er een goede bijhebben. Lijkt me heerlijk zo'n superverse steak.

sisely said...

Jullie hebben de smaak te pakken, als het maar lekker is dan is het belangrijkste.

Unknown said...

Hey Bianca..wat lopen ze in Nederland dan voor zeg! Wij hebben hier Ribhouse Texas! En ook hier is de ribeye super! vooral de Lady steak! Als het je lukt om de Fred Flinstone ( giant ribeye van 750gr.) op eet.. hoef je hem niet te betalen! Wie weet kunnen ze nog wat ideetjes opdoen!
http://www.ribhousetexas.nl/site/home/
Groetjes Helma

Natasja Valentijn said...

Mmm, dat ziet er goed uit! Het water loopt me in de mond!