Wednesday, January 03, 2007

2 katten



Vandaag was weer een afwisselende dag. Na weer vroeg wakker, nog steeds jetlag?? onze 2 poezen opgehaald in Fairfield, zo'n 20 mile north. De poezen hebben we geadopteerd en Bonnie and Clyde genoemd, onze teckels hebben dus een onrustig dagje, maar alles gaat goed. Bianca ontdekte vandaag een oude wilde zwijnenval in ons bos, raar om elke keer weer iets te ontdekken in je eigen bos. Ben bezig met het schoonmaken en opknappen van onze 2 airstreams en morgen wordt de derde gebracht, dus we hebben genoeg te doen. Wayne is bezig met een hek rond de tuin om de teckels binnen te houden en ook zijn we bezig in de office / shop. Met een beetje mazzel hebben we volgende week ook daar stroom en komen de spullen uit Nederland ook aan in Buffalo. Morgen wordt een regenachtige dag, dus waarschijnlijk binnen aan het werk, maar weer kan zo veranderen in deze buurt.

3 comments:

Anonymous said...

Het voelt vast heerlijk om nu eindelijk aan de gang te kunnen.

Tja we hebben niet de meest ideale tijd van het jaar uitgekozen denk ik, maar waar jij zit kan het zomers erg heet zijnvolgens mij. En dan klussen is ook niet alles.

g petra

Anonymous said...

Lekker is dat als je meteen aan de slag kunt, dan zie je tenminste vooruitgang.
Wel wat foto's maken en op de weblog zetten, maakt het ook voor ons zichtbaar en is meteen leuk voor je archief. Als je in een jaar nog eens terugkijkt denk je ook wooow wat een berg werk verzet.
Maak van alles wat je in het bos vind een tentoonstelling?

blips said...

Nou dat is nog eens service, zit ik naar een log te kijken zonder foto's, kom ik terug en het wemelt van de schitterende foto's.
Mooi, heel mooi.