Friday, February 18, 2011

Zweet ;-)





Zie net dat de laatste foto nog in de sneeuw was, het is hier vandaag echt warm zelfs, een dikke 25 graden ! Morgen maar eens de shirts met korte mouwen en hemden weer van onder op de stapel halen. Marley vind het helemaal niets die warmte, hij wist vandaag niet waar hij het zoeken moest en is bijna in de vijver gesprongen, en dan moet de zomer nog beginnen (over een poosje) dat wordt een fiks hondenzwembad maken in de tuin dit jaar ;-) In de vijver voor het huis zit al weer een kikker te kwaken elke avond, heerlijk om te horen zo met het raam open en warme avondlucht die naar binnen komt.

Het is afgelopen week ontzettend druk geweest, niet meer bij te benen eigenlijk maar dat is wel supergoed natuurlijk, in ieder geval is Uncle Sam wel blij met ons over het afgelopen jaar ;-(
Maar ja, vergeleken met Nederlandse belastingen is het hier nog steeds "peanuts"

We zijn nog steeds bezig met leidingen vervangen onder het douchegebouw, want of er is iemand heel slim geweest en die heeft het hele rek van de plaatselijke hardwarestore leeggekocht of er heeft iemand van de inkoop zitten slapen. Van koppelingen die we nodig hadden om andere leidingen aan te leggen hangt alleen nog het kaartje op het lege schap, het is ook niet te geloven want die dingen kosten inkoop misschien hooguit $ 1,-- We worden hier inmiddels steeds meer Texaan al zijn we nog lang niet volleerd: van alles wat je ooit eens nodig zou kunnen hebben moet je er eigenlijk minstens 10 op voorraad hebben vooral noooooiiiitttt iets weggooien want het komt altijd weer een keer van pas.
Hopelijk nog 2 waterlekken te gaan nu en dan is het weer klaar voor een jaar tenzij er nog een serieus koufront aankomt. We hebben nog een oude paardentrog staan en inmiddels zit ik erover te denken om die buiten te zetten: 1 kraan heet water + 1 kraan koud water en dan kunnen eventuele gasten zich geheel in westernstijl baden: in een teil buiten, dat moet toch wel het ultieme westernvakantiegevoel geven ;-)




4 comments:

Elke said...

Nat werd ik hier vandaag ook. Niet van het zweet, maar van opwaaiende sneeuw. Hadden we eerder deze week nog recordtemperaturen voor de warmte (schrik niet, maar liefst 10 graden LOL), viel er vandaag bij -14 onverwacht toch 5 cm sneeuw en komt er morgen nog 10 cm bij.
Hier geen kwakende kikkers dus, die zullen wel ergens dik onder de modder overwinteren? (overleven die dat eigenlijk wel, met die vrieskisttemperaturen hier? Zou ik eens moeten opzoeken...)

Leuk hoor, hoe Marley opgroeit!

Petra said...

Ha ha, zo'n trog als bad, dat is wel erg authentiek! Hier is de warmte alweer vertrokken, helaas.

www.vandijkjes.punt.nl said...

Hier het zelfde beeld als bij Elke. 7 cm sneeuw en een windkracht 8 of zo. Een gevoels temperatuur van -25c.. Ik weet bijna niet meer hoe gras er uit ziet. ook hier afgelopen 2 dagen wel 10C en ook wij de t shirts te voorschijn en aan gehad gisteren. vandaag weer de dikke winter jas emt dikek trui aan.

fijn weekend petra

Annemiek said...

Van de ramen open en kwakende kikkers begin ik hier ook onderhand te dromen! Vannacht weer zo'n 15 cm sneeuw gevallen, die 10C van vrijdag was maar een plagerij.